Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΝΔ: Έκαναν… εικόνα το «στο ύφος του Πολάκη αντανακλάται το ήθος του Τσίπρα»

ΝΔ: Έκαναν… εικόνα το «στο ύφος του Πολάκη αντανακλάται το ήθος του Τσίπρα»

Με μια φωτογραφία, που δείχνει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα μπροστά σε έναν καθρέφτη, όπου απεικονίζεται αντ’ αυτού ο Παύλος Πολάκης, σχολίασε η Νέα Δημοκρατία την άγρια κόντρα, με βαριές κουβέντες, ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και τον πρώην πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Στο ύφος του κ. Πολάκη αντανακλάται το ήθος του κ. Τσίπρα. Αυτός τον επέλεξε για υπουργό του, αυτός τον καλύπτει, αυτός κάνει ακόμη και διακοπές μαζί του. Όσο ο κ. Τσίπρας ανέχεται τη χυδαιότητά του κ. Πολάκη, τόσο αυτή θα χαρακτηρίζει και τον ίδιο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Και συνοδεύει το κείμενο με την παρακάτω φωτογραφία.

Η κόντρα: Σκάσε τσογλάνι

Η κόντρα ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον Σταμάτη Πουλή ξεκίνησε όταν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κάλεσε τον πρώην πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ να «σκάσει» και τον αποκάλεσε «τσογλάνι».

«Πουλή ΣΚΑΣΕ όσο είναι καιρός. Πες τι έχεις κλέψει μόνος σου, μαζί με τη γυναίκα σου και τον γαμπρό σου μπας και γλυτώσεις τα ισόβια. Πες και γι’ αυτούς που τους έκανες τις δουλειές, από που έπαιρνες εντολές φέρε και τα χρήματα πίσω μόνος σου μπας και βγεις στα δέκα χρόνια. Άιντε τσογλάνι, επειδή σου δίνουν βήμα τα βοθροκάναλα που ταΐζατε και επειδή έχεις βάλει κάποιους πρώην δικαστικούς ως δικηγόρους νομίζεις πως θα γλυτώσεις (Εσύ και το αφεντικό σου)», έγραψε ο Παύλος Πολάκης.

Η απάντηση του Σταμάτη Πουλή ήρθε μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter. «Πολάκη ξύδι! Είσαι σε πανικό, λογικό γιατί είναι πολλά τα σκάνδαλά σου! Είσαι για μια τηλεοπτική αντιπαράθεση; Μην κρύβεσαι και βρίζεις μόνο στο f/b… Γιατί εγώ δεν ΣΚΑΩ! Θα τα λέω και θα τα δείχνω όλα δημόσια μέχρι τέλους! Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια, μην κρυφτείς πίσω από την ασυλία…».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις