Πολιτική

ΝΔ: Εκκωφαντική σιωπή ΣΥΡΙΖΑ για τις αποκαλύψεις από τη γραμματέα του Καλογρίτσα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για «εκκωφαντική σιωπή Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ» κάνει λόγο ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ όσον αφορά το θέμα που έχει προκύψει μετά την ένορκη κατάθεση ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου, της γραμματέως του  Καλογρίτσα.

«Ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου, η γραμματέας του κ. Καλογρίτσα κατέθεσε ενόρκως, με ονοματεπώνυμο και χωρίς κουκούλα, ότι “έφευγαν φάκελοι και τσάντες με χρήματα για τον ΣΥΡΙΖΑ”», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Και επισημαίνει πως: 

«Ο κ. Τσίπρας έχει τρεις επιλογές:

α) Να αποπειραθεί να δικαιολογηθεί, σαν άλλος Τσουκάτος, ότι το έκανε “για το καλό του κόμματος”.

β) Να σιωπήσει, παραδεχόμενος ότι κατά σύστημα λάμβανε “μαύρο χρήμα”, από διάφορες πηγές, στα πλαίσια του ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς.

γ) Να διαψεύσει τη μάρτυρα και να στραφεί νομικά εναντίον της για να λάμψει η αλήθεια.

Από εχθές που έγιναν οι αποκαλύψεις, η σιωπή Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ παραμένει εκκωφαντική».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας στους τομεάρχες της ΕΛΑΣ: Οφείλουμε να μην πατάμε τις πεπονόφλουδες που μας στήνουν
«Ο πολιτικός κύκλος του κυρίου Μητσοτάκη είναι εμφανές ότι έχει κλείσει. Ο κόσμος περιμένει από εμάς να δει και να ακούσει το όραμα και το σχέδιο εναλλακτικής διακυβέρνησης»
Ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση των τομεαρχών της ΕΛΑΣ
50