Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

ΝΔ: Εξεταστική για την Υγεία μέχρι και σήμερα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πρόταση καταθέτει και η ΝΔ για επέκταση μέχρι σήμερα της περιόδου που θα ερευνήσει η εξεταστική επιτροπή της Βουλής που θα συσταθεί για την Υγεία.

Μετά την ανάλογη πρόταση που έχει καταθέσει η Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταθέτει δική της πρόταση ώστε η εξεταστική επιτροπή που θα συγκροτηθεί για την Υγεία να αφορά την περίοδο 1996 μέχρι και σήμερα και όχι μόνο για την περίοδο 1997-2014 που θέλει η πρόταση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η αμφίπλευρη επιμήκυνση κατά ένα έτος μπροστά αλλά και δύο – τρία μετά, της ΝΔ έχει στόχο ώστε να συμπεριληφθεί και το έτος του 1996 που γενικός γραμματέας στο υπουργείο Υγείας ήταν ο Πάνος Κουρουμπλής και νυν υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τα έτη της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η πρόταση της ΝΔ επειδή υπερβαίνει τις απαιτούμενες 60 υπογραφές βουλευτών αναγκαστικά θα τεθεί και επισήμως στη συζήτηση που θα γίνει στην Ολομέλεια. Το εάν τώρα, όπως ζητάει η ΝΔ στην πρότασή της «ψηφιστεί η δική της πρότασης και από τους βουλευτές της πλειοψηφίες» μένει να το δούμε την ερχόμενη Μεγάλη Τετάρτη στην ονομαστική ψηφοφορία που θα διεξαχθεί στην Ολομέλεια.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε