Πολιτική

ΝΔ: Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τη συνέντευξη Νίμιτς

Με ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία επιτίθεται στην κυβέρνηση μετά την -προκλητική- συνέντευξη που έδωσε ο Μάθιου Νίμιτς για το Σκοπιανό.

Ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, Μάθιου Νίμιτς, έδωσε μια συνέντευξη που… σηκώνει πολλές συζητήσεις. Η Νέα Δημοκρατία δεν την άφησε να… πέσει κάτω και με ανακοίνωσή της επικρίνει την κυβερνητική πολιτική για το Σκοπιανό.

Ο Νίμιτς, ο… Μακεδόνας φίλος του και η αντίδραση ΝΔ

Η ατάκα που είπε ο Μάθιου Νίμιτς και ξεσήκωσε “θύελα” αντιδράσεων ήταν η εξής:

«Μερικές φορές στους δρόμους, εδώ στη Νέα Υόρκη, ένας «Μακεδόνας» έρχεται και με χαιρετάει, λέγοντάς μου: «Α! Εσύ είσαι ο Νίμιτς»».

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=5WvO_4vtVzo

Διαβάστε εδώ όλα όσα είπε ο διαμεσολαβητής του ΟΗΕ στην… πολυσυζητημένη συνέντευξη

Μετά τον “ντόρο” που δημιουργήθηκε, η ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η Κυβέρνηση είναι εγκλωβισμένη στην ανεύθυνη τακτική της και στις διαφορετικές γραμμές της για το Σκοπιανό. Γι’ αυτό ούτε καν σχολίασε τις απαράδεκτες δηλώσεις του διαπραγματευτή που υπερβαίνουν τα όρια της εντολής του. Η στάση της προκαλεί ζημιά στη χώρα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση GPO: Διψήφιο προβάδισμα της ΝΔ, μάχη ΠΑΣΟΚ με Πλεύση Ελευθερίας για τη δεύτερη θέση – 8 στους 10 λένε «Όχι» σε κόμμα Τσίπρα και 9 στους 10 σε κόμμα Σαμαρά
Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 26%, το ΠΑΣΟΚ 12,7%, η Πλεύση Ελευθερίας 12,5% ενώ συνεχίζεται η δημοσκοπική υποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ
Κάλπες 10