Πολιτική

ΝΔ: Φοβάται αποκάλυψη για μίζα γαλάζιου υπουργού;

Με μια δήλωση σε έντονα ειρωνικό ύφος η ΝΔ μέσω του βουλευτή Τάσου Νεράντζη  αφήνει αιχμές για τον

τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το θέμα του σκανδάλου Siemens η εξεταστική επιτροπή. Ωστόσο, η επιθετική αυτή δήλωση του βουλευτή της ΝΔ εκτιμάται και ως προσπάθεια να βρεθεί μπροστά από τις εξελίξεις.

Οι ανατροπές αλλά και τα νέα στοιχεία για τα μαύρα ταμεία που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας δείχνουν οτι δεν αποκλειεται να εμπλέκεται ακόμα και υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή στο σκάνδαλο.

Γι’ αυτό και η συγκεκριμένη δήλωση έτσι ώστε να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον ως άλλοθι για τη νυν ηγεσία της.

Η δήλωση έχει ως εξής : «Η αναζήτηση του “γαλάζιου” υπουργού κατέληξε τελικά σε… μαραγκό! Μετά ήρθαν οι “μπατζανάκηδες” και τέλος τα κινητά τηλέφωνα και τα άλλα δώρα Χριστουγέννων. Τα 100.000.000 μίζες που είναι;  Μια Επιτροπή που εκτρέπεται πλέον σε ασημαντότητες και μικρολεπτομέρειες, χωρίς πολιτικό ενδιαφέρον, προφανές είναι ότι αποφεύγει ηθελημένα να αναζητήσει την αλήθεια, επειδή την φοβάται όσο τίποτε άλλο. Αν υπάρχει “γαλάζιος” υπουργός, εμείς έχουμε την πολιτική βούληση να τον αποκαλύψουμε. Όχι το ΠΑΣΟΚ. 

Το ΠΑΣΟΚ, έτσι και αλλιώς, είναι πολύ απασχολημένο ψάχνοντας τους δικούς του υπουργούς. 

    Άλλες τέτοιες παρεκτροπές δεν θα ανεχθεί η Νέα Δημοκρατία, ούτε κανένας από εμάς». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Το πλυντήριο του Κάτσικα είχε ρούχα ή μίζες;

Email – φωτιά προς τον Αντώνη Σαμαρά από εμπλεκόμενο στην υπόθεση Siemens – ΝΔ: Ο Σαμαράς δεν ανταποκρίθηκε

Φιάσκο με το mail που εμπλέκει “γαλάζιο” υπουργό, αλλά υπάρχει και μαύρο χρήμα στο… βάθος

Μ. Χριστοφοράκος: Μετά το καλοκαίρι θα μιλήσω ανοιχτά

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Μαρία Καρυστιανού ζητά προανακριτική για εσχάτη προδοσία από Μητσοτάκη έως Σπίρτζη για τα Τέμπη
«Καλούμε τους βουλευτές, ανεξαρτήτως κόμματος και πολιτικής τοποθέτησης, να στηρίξουν την πρότασή μας υπερψηφίζοντάς την», σημειώνεται στο κείμενο της Μαρίας Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού 22
Κόντρα Κυρανάκη και Λυμπερόπουλου στη Βουλή για τα ταξί: «Σταματήστε να συκοφαντείτε όποιον διαφωνεί μαζί σας» – «Θα μας αναγκάσει να ξεπουλήσουμε τις άδειες»
«Η θέση μας σε αντίθεση με αυτά που μας προτείνει ο ΟΑΣΑ και οι συγκοινωνιολόγοι, είναι μια μέση λύση» τόνισε ο αναπληρωτής υφυπουργός Μεταφορών
Κυρανάκης 9
Μητσοτάκης: Όσοι αρνούνται την αξιολόγηση αρνούνται να λογοδοτήσουν στους πολίτες - Πρωτιά για τον gov.gr, πάτωσαν οι δήμοι
Όπως είπε, η αξιολόγηση είναι ο καθρέπτης της καθημερινότητας όπως τη βιώνει ο πολίτης και συμπλήρωσε πως «είναι στο δικό μας χέρι τα αποτελέσματα της μεγάλης έρευνας να μεταφραστούν σε δράσεις».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 25