Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

ΝΔ για ανάρτηση Μυρσίνης Βουνάτσου: “Στον ΣΥΡΙΖΑ κυριαρχεί ο Πολακισμός από την κορυφή ως τη βάση…”

ΝΔ Γεώργιος Βουρδουμπάς

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία για την ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου. Το γραφείο Τύπου της  Πειραιώς σημειώνει ότι “το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου που από την αρχή της πανδημίας συγκρίνει τους νεκρούς του κορονοϊού με τους νεκρούς από το Μάτι, επανήλθε ζητώντας κρεμάλες”, προσβάλοντας “τα θύματα και τις οικογένειές τους”. 

Για την ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου η Νέα Δημοκρατία επισημαίνει πως “το πρόβλημα δεν είναι η γραφικότητα των στελεχών τους. Το πρόβλημα είναι πως η κυρίαρχη ιδεολογία τους είναι ο Πολακισμός που εκφράζεται σταθερά από την κορυφή ως τη βάση και από τα υπόγεια του Κουμουνδούρου μέχρι την Αυγή.

Είναι αδιανόητο και προσβλητικό για τα θύματα και τις οικογένειές τους, κάποιοι να περιφέρουν χαιρέκακα την μικροψυχία τους. Η κρισιμότητα των στιγμών στη δίνη μιας παγκόσμιας πανδημίας απαιτεί σοβαρότητα, πράγμα άγνωστο στον ΣΥΡΙΖΑ”.

Η επίμαχη ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου:

“Μωρέ θα το γράψω που να χτυπήσετε τον κ@@ο σας κάτω δεξιοί και αριστεροί. Αν για τους 102 νεκρούς του Ματιού γυρεύατε κρεμάλες πέστε μου για τους 2.000+ τι πρέπει να γυρέψουμε;;”, έγραψε χαρακτηριστικά.

 

 

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις