Πολιτική

ΝΔ για δηλώσεις Αθανασίου: Διαγωνισμός κανιβαλισμού, τυμβωρυχίας, κυνισμού και χυδαιότητας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με μια σκληρή ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία ζητάει τη διαγραφή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσου Αθανασίου μετά τη δήλωση «όταν ένα παιδί χάνει τη μητέρα του και τον πατέρα του, όπως συνέβη στα Τέμπη, λέγεται ορφανό. Όταν όμως ένας πατέρας και μία μάνα χάνει το παιδί του το 20χρονο, δεν βρίσκεις λέξη να το χαρακτηρίσεις, εκτός ίσως από μία: Μητσοτάκης».

«Η λέξη ντροπή έχει χάσει το νόημα της στο ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει σε ανακοίνωση της η ΝΔ κάνοντας λόγο για «διαγωνισμό κανιβαλισμού τυμβωρυχίας κυνισμού και χυδαιότητας», αναφερόμενη σε δηλώσεις του βουλευτή Νάσου Αθανασίου.

Συγκεκριμένα η ΝΔ σε ανακοίνωση της αναφέρει:«Ο διαγωνισμός κανιβαλισμού, τυμβωρυχίας, κυνισμού και χυδαιότητας στο κόμμα του Πολακισμού, τον ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζεται. Σε ένα κανονικό κόμμα ο βουλευτής Ν. Αθανασίου θα είχε ήδη διαγραφεί. Στον ΣΥΡΙΖΑ η λέξη ντροπή έχει χάσει το νόημά της».

Ο Νάσος Αθανασίου προκάλεσε αντιδράσεις με τη δήλωσή του σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής του καναλιού Action 24 λέγοντας «όταν ένα παιδί χάνει τη μητέρα του και τον πατέρα του, όπως συνέβη στα Τέμπη, λέγεται ορφανό. Όταν όμως ένας πατέρας και μία μάνα χάνει το παιδί του το 20χρονο, δεν βρίσκεις λέξη να το χαρακτηρίσεις, εκτός ίσως από μία: Μητσοτάκης».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναδημοσίευσε βίντεο Βρετανίδας που μιλάει για το ΕΣΥ – «Στην παιδιατρική φροντίδα η Ελλάδα τα καταφέρνει καλύτερα»
Η εμπειρία μιας μητέρας με τον άρρωστο γιο της άνοιξε ξανά τη συζήτηση για την ταχύτητα εξυπηρέτησης στο ΕΣΥ και την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας
Η Βρετανίδα που μίλησε για το ΕΣΥ 16
Στην αντεπίθεση ο Κασσελάκης: Εγώ ζήτησα από την Τζάκρη να παραιτηθεί – Το κόμμα κινείται στο φιλελεύθερο κέντρο
«Οι Δημοκράτες περνάνε σε μία νέα φάση, οριοθετώντας τον πολιτικό τους χώρο στο φιλελεύθερο κέντρο της εφαρμοσμένης πολιτικής με τις αξίες της αλληλεγγύης, της ισότητας και του ανθρωπισμού»
Στέφανος Κασσελάκης και Θεοδώρα Τζάκρη 56
Κώστας Τσουκαλάς: «Η επταετία της ΝΔ είναι η μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Ελλάδα»
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι όσο και να προσπαθεί ο πρωθυπουργός να «ωραιοποιήσει την κατάσταση και να «καμουφλάρει την αλαζονεία της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η αλήθεια είναι αμείλικτη»
Κώστας Τσουκαλάς 10