Πολιτική

ΝΔ για επίθεση στο γραφείο Μαρκόπουλου: «Δεν μας φοβίζουν και δεν μας πτοούν»

Ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την επίθεση αγνώστων στο γραφείο του Δημήτρη Μαρκόπουλου στη Νίκαια. Οι δράστες προκάλεσαν καταστροφές στο γραφείο του βουλευτή του κόμματος, ενώ έθεσαν σε κίνδυνο κι όσους βρίσκονταν στον χώρο.

Παράλληλα, η Νέα Δημοκρατία καλεί στην ανακοίνωσή της όλα τα κόμματα να καταδικάσουν την επίθεση με στόχο τον βουλευτή Δημήτρη Μαρκόπουλο.

Το σχόλιο του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:

«Οι επιθέσεις θρασύδειλων τραμπούκων κατά της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζονται. Χθες το απόγευμα στόχος έγινε το γραφείο του Βουλευτή Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ Δημήτρη Μαρκόπουλου. Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση από την οποία προκλήθηκαν καταστροφές στο γραφείο του κ. Μαρκόπουλου θέτοντας σε κίνδυνο όσους βρίσκονταν μέσα και καλεί όλα τα κόμματα να κάνουν το ίδιο. Δεν μας φοβίζουν. Δεν μας πτοούν. Η Δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται και δεν εκβιάζεται».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Παπανδρέου για Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο: Η ποινικοποίηση διαφορετικών απόψεων δεν είναι μέρος της ταυτότητας του ΠΑΣΟΚ
Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί κριτική στην απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη, υπογραμμίζοντας ότι το κόμμα δεν είναι «μονοπρόσωπο» και δεν έχει ανάγκη «συρρίκνωσης»
Νίκος Παπανδρέου
Κυριάκος Βελόπουλος: Η χούντα έκανε σοβαρή δουλειά στις εξορύξεις πετρελαίων, ούτε ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν δημοκράτης
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επιχείρησε μάλιστα να... προλάβει τις αντιδράσεις, υπογραμμίζοντας ότι δεν αμφισβητεί τον χαρακτήρα του καθεστώτος
Βελόπουλος
ΠΑΣΟΚ για Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο: Δεν διεγράφη για τις απόψεις του, αλλά για συστηματική υπονόμευση
Από τη Χαριλάου Τρικούπη κάνουν λόγο για απαξίωση των κεντρικών πολιτικών πρωτοβουλιών του κόμματος και επιχειρούν να απαντήσουν στις εσωκομματικές αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη 
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος 7
«Σφάχτηκαν» Κωνσταντοπούλου, Λαζαρίδης και Μαρκόπουλος στη Βουλή και διακόπηκε η συνεδρίαση - Κακλαμάνης: «Ντροπή αυτά που έγιναν»
Η ένταση άρχισε να χτυπά «κόκκινο» μετά την αναφορά της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στο ζήτημα της επιστροφής από το Ομάν της κόρης του πρωθυπουργού, Σοφίας Μητσοτάκη
Κωνσταντοπούλου, Κακλαμάνης 51