Πολιτική

ΝΔ για Κουρουμπλή: Κάνει φιέστες στις ακτές ενώ το υπουργείο Υγείας… απαγορεύει το κολύμπι

"Πυρά" εναντίον του Παναγιώτη Κουρουμπλή εξαπολύει η ΝΔ, ο οποίος την Τρίτη (17.10.2017) "εγκαινίασε" παραλίες του Σαρωνικού που είχαν μολυνθεί από την πετρελαιοκηλίδα του "Αγία Ζώνη 2".
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην ανακοίνωση η ΝΔ κάνει λόγο για εικόνες που… δεν τις έχουμε ξαναδεί ποτέ ενώ τονίζει ότι την ίδια στιγμή το υπουργείο Υγείας… απαγορεύει το κολύμπι.

Το ζήσαμε και αυτό. Ο υπουργός Ναυτιλίας να πραγματοποιεί μόνος του παράδοση – παραλαβή στις… παραλίες που υπέστησαν πρωτοφανή καταστροφή λόγω της δικής του ανικανότητας. Ευχόμαστε στον κ. Κουρουμπλή, αφού καθαρίσει τις παραλίες, να προλάβει να παραδώσει στους χειμερινούς κολυμβητές και τις θάλασσες, γιατί, ενόσω εκείνος κάνει φιέστες στις ακτές, το υπουργείο Υγείας εξακολουθεί να απαγορεύει το κολύμπι...” αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σύσκεψη στο Μαξίμου για μείωση των τιμών σε βασικά αγαθά – Η στήριξη των ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων στην ατζέντα της κυβέρνησης
Η σύσκεψη γίνεται λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση της νέας ψηφιακής πλατφόρμας PosoKanei - Η κυβέρνηση «τρέχει» την υλοποίηση δεσμεύσεων και μεταρρυθμίσεων
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ 11
Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναδημοσίευσε βίντεο Βρετανίδας που μιλάει για το ΕΣΥ – «Στην παιδιατρική φροντίδα η Ελλάδα τα καταφέρνει καλύτερα»
Η εμπειρία μιας μητέρας με τον άρρωστο γιο της άνοιξε ξανά τη συζήτηση για την ταχύτητα εξυπηρέτησης στο ΕΣΥ και την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας
Η Βρετανίδα που μίλησε για το ΕΣΥ 35
Στην αντεπίθεση ο Κασσελάκης: Εγώ ζήτησα από την Τζάκρη να παραιτηθεί – Το κόμμα κινείται στο φιλελεύθερο κέντρο
«Οι Δημοκράτες περνάνε σε μία νέα φάση, οριοθετώντας τον πολιτικό τους χώρο στο φιλελεύθερο κέντρο της εφαρμοσμένης πολιτικής με τις αξίες της αλληλεγγύης, της ισότητας και του ανθρωπισμού»
Στέφανος Κασσελάκης και Θεοδώρα Τζάκρη 56