Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΝΔ για μήνυση Κοτζιά: Δώστε στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησης

ΝΔ για μήνυση Κοτζιά: Δώστε στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησης

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό εξαπολύει η αξιωματική αντιπολίτευση μετά την μηνυτήρια αναφορά Κοτζιά κατά παντός υπευθύνου.

“Ο θίασος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Δεν έχει ξαναγίνει στα παγκόσμια χρονικά πρώην υπουργός Εξωτερικών να καταθέτει μηνυτήρια αναφορά κατά του Υπουργού Αμύνης και ο θιασάρχης πρωθυπουργός να παραμένει άφωνος”, αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την μήνυση Κοτζιά.

“Θα το επαναλάβουμε: Η παραίτηση ενός υπουργού δεν είναι προσωπικό ραβασάκι. Εφόσον αρνήθηκε να τη δημοσιοποιήσει ο κ. Τσίπρας, οφείλει να το πράξει ο κ. Κοτζιάς. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις”, καταλήγει η ανακοίνωση της Πειραιώς.

Υπενθυμίζεται πως με εντολή της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, πρόκειται να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Καταπολέμησης της Διαφθοράς προκειμένου να διερευνηθούν όσο αναφέρει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς για όσα λέχθηκαν ή δημοσιεύτηκαν σχετικά με την παραίτησή του, στη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή κατά παντός υπευθύνου για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις