Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

ΝΔ για περιοδεία Τσίπρα: «Στα αχνάρια του Γκρούεζα ο ΣΥΡΙΖΑ – Στέλεχος του κόμματος ο δήθεν αγανακτισμένος πολίτης»

Για «στημένες» διαμαρτυρίες κατά της κυβέρνησης, ενώπιον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, κατά την επίσκεψή του στα Χανιά, κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία.

Το γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος επικαλείται μάλιστα κρητικά ΜΜΕ, όπως το kosmoschania, που αναφέρουν ότι «ένας εκ των ιδιοκτητών εμπορικού μαγαζιού που εξαπέλυσε επίθεση εναντίων της κυβέρνησης μπροστά στις κάμερες στη συνομιλία του με τον Αλέξη Τσίπρα ήταν και ο ίδιος που οργάνωνε με ποιους θα συνομιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με την πρώην Υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου».

Συγκεκριμένα το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει:

«Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο αγανακτισμένος πολίτης που εμφανίζεται στις κάμερες στα Χανιά να εκφράζει, δήθεν αυθόρμητα, την οργή του για την κυβέρνηση, στον κ. Τσίπρα, είναι γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο πρωτοστατεί μάλιστα στην οργάνωση της περιοδείας. Τόσο στήσιμο! Σκηνοθεσία ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστή τον κ. Τσίπρα και κομπάρσους τα στελέχη του! Πώς το έλεγε ο μεγάλος Δ. Παπαγιαννόπουλος, όταν ως Γκρουέζας ετοίμαζε την περιοδεία του Μαυρογιαλούρου; “Το έχουμε οργανώσει και το αυθόρμητο!”».

Στην ανακοίνωση της ΝΔ απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «αν η ΝΔ βλέπει μόνο μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στους χιλιάδες πολίτες που στις συζητήσεις τους με τον κ. Τσίπρα σε όλη την Ελλάδα εκφράζουν την απελπισία και την οργή τους για τους λογαριασμούς ρεύματος και τη μείωση εισοδημάτων, τα πράγματα μάλλον είναι ακόμα πιο άσχημα για τον κ. Μητσοτάκη. Δεν έχει πάρει χαμπάρι τι περνάει ο κόσμος. Πάντως, αν θέλει, μπορεί στην επόμενη περιοδεία να έρθει μαζί για να διαπιστώσει την οργή των πολιτών από κοντά και όχι από δημοσιεύματα».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις