Πολιτική

ΝΔ για Πολάκη: «Ανεπίτρεπτη άγνοια ή συνειδητή διαστρέβλωση της πραγματικότητας;»

«Ο κ. Κοντοζαμάνης έχει στο γραφείο του 6 μετακλητούς (ενώ δικαιούται 8) και 6 αποσπασμένους (ενώ δικαιούται 10), συνολικά δηλαδή έχει 12 συνεργάτες. Από την άλλη, ο κ. Πολάκης είχε 10 μετακλητούς και 10 αποσπασμένους, συνολικά δηλαδή 20 συνεργάτες» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το “Παρατηρητήριο Fake News” της Νέα Δημοκρατίας, με αφορμή ανάρτηση του κ.Πολάκη, για τους μετακλητούς υπαλλήλους στο γραφείο του κ.Κοντοζαμάνη.

Στην αντεπίθεση η ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί τον κ. Πολάκη για Fake news και αναφέρει ότι στην ανάρτησή του στο Facebook «παρουσίασε ως νέους διορισμούς τους επαναδιορισμούς των μετακλητών υπαλλήλων που υπηρετούσαν ήδη στο γραφείο του κ. Κοντοζαμάνη ως υφυπουργού Υγείας».

Επισημαίνει επίσης, ότι ο κ. Κοντοζαμάνης με τον ανασχηματισμό τοποθετήθηκε αναπληρωτής υπουργός Υγείας και αντιστοίχως οι μετακλητοί υπάλληλοι που υπηρετούσαν στο γραφείο του επαναδιορίστηκαν στη νέα τους θέση, και κατηγορεί τον κ.Πολάκη για «ανεπίτρεπτη άγνοια ή συνειδητή διαστρέβλωση της πραγματικότητας».

«Η θητεία των μετακλητών υπαλλήλων, ως όφειλε να γνωρίζει ο κ. Πολάκης, λήγει ταυτόχρονα με την απώλεια της ιδιότητας του μέλους της κυβέρνησης στο γραφείο του οποίου έχουν τοποθετηθεί. Ανεπίτρεπτη άγνοια άσκησης δημόσιας διοίκησης ή συνειδητή διαστρέβλωση της πραγματικότητας; Δεν ξέρουμε τι από τα δύο είναι χειρότερο για έναν άνθρωπο που έχει διατελέσει και αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για διασπορά ψευδών ειδήσεων με αποτέλεσμα τελικά τη δημιουργία εντυπώσεων» καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στο TikTοk για την επέμβαση στη Νομική: Τώρα κύριε Πρύτανη είναι η σειρά σας να κάνετε τη δουλειά σας
«Εμείς αποδώσαμε χώρους που ήταν υπό κατάληψη για δεκαετίες, όπως κάναμε χθες στη Νομική. Τώρα κύριε Πρύτανη, είναι η σειρά σας να κάνετε τη δική σας δουλειά», διαμήνυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης
Νέα επίθεση ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης για το πόρισμα Καρώνη: Ο Μαρινάκης έχει καταντήσει ο «ψευταράκος» του Μαξίμου
Τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν ότι μέσα από αυτή την ιστορία με το πόρισμα Καρώνη η κυβέρνηση επιχειρεί να στοχοποιήσει το ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη
O Νίκος Ανδρουλάκης 2