Πολιτική

ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ: “Οι παρωχημένες ιδεοληψίες τους κρατάνε την οικονομία αιχμάλωτη”

«Η Κυβέρνηση Τσίπρα διαψεύδει διαρκώς με τις πράξεις της ότι είναι δήθεν φιλική στις επενδύσεις, όπως εσχάτως δηλώνει. Στην πραγματικότητα είναι εχθρός της ιδιωτικής πρωτοβουλίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέει πως η κυβέρνηση συνεχίσει να υψώνει εμπόδια στην επένδυση στις Σκουριές, την οποία βάζει σε κίνδυνο με σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις στην απασχόληση 1.200 εργαζομένων.

«Οι δουλειές και η ανάπτυξη γι’ αυτούς δεν έχουν νόημα, μπροστά στις παρωχημένες ιδεοληψίες τους που κρατάνε την οικονομία αιχμάλωτη. Γι’ αυτό είναι ανίκανοι να βγάλουν τη χώρα από την κρίση», συμπληρώνει η Πειραιώς.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ακονίζουν τα μαχαίρια στον ΣΥΡΙΖΑ, εν όψει της κρίσιμης συνεδρίασης - Παππάς σε Φάμελλο: «Δώστε τώρα τη λίστα της Κεντρικής Επιτροπής»
Κομματικές πηγές τονίζουν ότι η αποτύπωση των πραγματικών συσχετισμών αποτελεί προϋπόθεση για να διασφαλιστεί η διαφάνεια στην κρίσιμη συνεδρίαση του Σαββάτου
Νίκος Παππάς και Σωκράτης Φάμελλος
ΕΛΑΣ κατά Γεωργιάδη: «Ο Τσίπρας διακρίνεται για την εντιμότητά του, παλιές και έωλες οι καταγγελίες για τους Ποινικούς Κώδικες»
Το κόμμα του πρώην πρωθυπουργού απαντά στις βαριές αιτιάσεις του υπουργού Υγείας, επικαλείται τη Δικαιοσύνη και κατηγορεί τη ΝΔ για επιλεκτική επίκληση των θεσμών
Σταύρος Κοντονής και Αλέξης Τσίπρας
8
Με εκτεταμένα εγκαύματα η Αφροδίτη Νέστορα, δύσκολη η παρουσία της στην κηδεία της μητέρας της
Οι γιατροί που παρακολουθούν την πολιτεύτρια της ΝΔ εμφανίζονται επιφυλακτικοί για το ενδεχόμενο μετακίνησής της στην Κοζάνη, ενδεχομένως να πάει με ιδιωτικό ασθενοφόρο
Η Αφροδίτη Νέστορα με τη μητέρα της
Μαρινάκης για Τσίπρα: « Δεν μπορώ να μιλήσω χωρίς αποδείξεις, αλλά υπάρχουν δεδομένα» – Αποστάσεις από την επίθεση Γεωργιάδη
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν υιοθέτησε τη βαριά καταγγελία του υπουργού Υγείας, όμως άφησε σαφείς αιχμές για τους Ποινικούς Κώδικες και ανέβασε τους τόνους απέναντι στα περί «ηθικής υπεροχής»
Τσίπρας και Γεωργιάδης
5