Δευτέρα, 22 Απρ.
17oC Αθήνα

ΝΔ για την επίθεση στα γραφεία της Πεύκης: Η Δημοκρατία μας είναι πολύ πιο δυνατή από τα γκαζάκια τους

ΝΔ για την επίθεση στα γραφεία της Πεύκης: Η Δημοκρατία μας είναι πολύ πιο δυνατή από τα γκαζάκια τους

Ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία για την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία στην Πεύκη. «Οι μέρες της ανοχής στη βία έχουν περάσει ανεπιστρεπτί», τόνισε το κυβερνών κόμμα.

Η Νέα Δημοκρατία υπογραμμίζει για το περιστατικό στα γραφεία του κόμματος στην Πεύκη πως «κανέναν δεν φοβίζουν, κανέναν δεν τρομοκρατούν, κανέναν δεν πτοούν οι θρασύδειλοι τραμπούκοι του κοινού ποινικού δικαίου».

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε τα ακόλουθα:

«Η πολιτική της Κυβέρνησης για την ασφάλεια των πολιτών και την εφαρμογή των κανόνων του Κράτους Δικαίου ήταν και παραμένει αταλάντευτη επιλογή. Είναι αναμενόμενο οι γνωστές ακραίες μειοψηφίες να αντιδρούν, όπως έκαναν χθες (σ.σ. 26.04.2022) το βράδυ με την επίθεση στα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Λυκόβρυσης – Πεύκης, αφού βλέπουν ότι οι μέρες της ανοχής στη βία έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Κανέναν δεν φοβίζουν, κανέναν δεν τρομοκρατούν, κανέναν δεν πτοούν οι θρασύδειλοι τραμπούκοι του κοινού ποινικού δικαίου. Η Δημοκρατία μας είναι πολύ πιο δυνατή από τα γκαζάκια τους. Το μόνο που επιβεβαιώνουν και υπογραμμίζουν είναι η ορθότητα της σταθερής και αταλάντευτης προσήλωσής μας στη μηδενική ανοχή στην ανομία».

Δείτε πάλι το ρεπορτάζ του MEGA:

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις