Πολιτική

ΝΔ για Τσίπρα – Καμμένο: “Αυτοεξευτελισμός” με… 29 λέξεις!

Η ΝΔ εξέδωσε μια λιτή αλλά γεμάτη... φαρμάκι ανακοίνωση, αναφορικά με τις εξελίξεις στην συγκυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα - Πάνου Καμμένου.

Το… πήγαινε – έλα με την συνάντηση μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου, αναφορικά με το μέλλον της πολιτικής τους συνύπαρξης σχολιάζει η ΝΔ με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Τον ορισμό του… αυτοεξευτελισμού δίνει η ΝΔ

Η ανακοίνωση αποτελείται από μόλις 29 λέξεις και περιέχει τον… ορισμό της λέξης “αυτοεξευτελισμός”, τον οποίο… αφιερώνει σε Τσίπρα – Καμμένο.

Click4more: ΑΝΕΛ: Διαψεύδουν την πρόθεση Καμμένου για απόσυρση των υπουργών

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει:

“Αυτοεξευτελισμός, σύμφωνα με το λεξικό, είναι το τελευταίο στάδιο της αυτοταπείνωσης, στο οποίο περιέρχεται κάποιος συνειδητά ή ασυνείδητα μέσω της πλήρους απώλειας της υπολήψεώς του. Αφιερωμένο και στους δύο”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης για ραντεβού Μητσοτάκη με αγρότες: Το θέμα αυτό δεν είναι στα χέρια μας, έχουμε τις δικές μας προτάσεις
«Οι προτάσεις μας είναι 7 λεπτά η κιλοβατώρα, για 5 χρόνια, για να υπάρχει χαμηλό κόστος παραγωγής, 5 ευρώ το πάγιο και 120 δόσεις γιατί τα χρέη είναι πολλά»
Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στη Δυτική Μακεδονία
Κυριάκος Μητσοτάκης σε πολίτες στο Μοσχάτο: Να είστε προσεκτικοί σε όσα ακούτε και όσα σας υπόσχονται κάποιες «σειρήνες»
«Τους πειραματισμούς με τον λαϊκισμό η χώρα τούς πλήρωσε πολύ ακριβά στο παρελθόν και πιστεύω ότι αυτά τα διδάγματα έχουν γίνει μαθήματα για τους πολίτες»
Περιοδεία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μοσχάτο και συνομιλία με πολίτες
8
«Πονοκέφαλος» στο στρατόπεδο Τσίπρα για το κόμμα Καρυστιανού – Πώς επηρεάζονται οι εκλογικές δεξαμενές του πρώην πρωθυπουργού
Παρά την έντονη δημοσιότητα που συνοδεύει τις κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα, τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων δεν επιβεβαιώνουν τη δυναμική που προσδοκούσε
Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας 18