Πολιτική

ΝΔ για Τσίπρα – Καμμένο: “Αυτοεξευτελισμός” με… 29 λέξεις!

Η ΝΔ εξέδωσε μια λιτή αλλά γεμάτη... φαρμάκι ανακοίνωση, αναφορικά με τις εξελίξεις στην συγκυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα - Πάνου Καμμένου.

Το… πήγαινε – έλα με την συνάντηση μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου, αναφορικά με το μέλλον της πολιτικής τους συνύπαρξης σχολιάζει η ΝΔ με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Τον ορισμό του… αυτοεξευτελισμού δίνει η ΝΔ

Η ανακοίνωση αποτελείται από μόλις 29 λέξεις και περιέχει τον… ορισμό της λέξης “αυτοεξευτελισμός”, τον οποίο… αφιερώνει σε Τσίπρα – Καμμένο.

Click4more: ΑΝΕΛ: Διαψεύδουν την πρόθεση Καμμένου για απόσυρση των υπουργών

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει:

“Αυτοεξευτελισμός, σύμφωνα με το λεξικό, είναι το τελευταίο στάδιο της αυτοταπείνωσης, στο οποίο περιέρχεται κάποιος συνειδητά ή ασυνείδητα μέσω της πλήρους απώλειας της υπολήψεώς του. Αφιερωμένο και στους δύο”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το πρώτο απόσπασμα από την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα: Το δημοψήφισμα ήταν δική μου απόφαση, ξέχασα ακόμα και τα γενέθλια του παιδιού μου
«Ήξερα πως έπρεπε να περάσω μέσα από ναρκοπέδιο, αν ήθελα να δώσω αίσιο τέλος στην Οδύσσεια αυτής της Ελλάδας, να την οδηγήσω στην Ιθάκη της»
Αλέξης Τσίπρας 55
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Σε τροχιά «απογείωσης» οι ελληνοαμερικανικές συνεργασίες – Προανήγγειλε επίσκεψη του Ρούμπιο στην Αθήνα
Η Αμερικανίδα πρέσβης στην Ελλάδα μίλησε για «απογείωση» των διμερών συνεργασιών και γνωστοποίησε ότι ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Μάρκο Ρούμπιο, θα επισκεφθεί σύντομα την Αθήνα
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοιλ 12