Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

ΝΔ για Τσίπρα: Ωμή, προκλητική και χωρίς προηγούμενο παρέμβαση στη Δικαιοσύνη

ΝΔ για Τσίπρα: Ωμή, προκλητική και χωρίς προηγούμενο παρέμβαση στη Δικαιοσύνη

Για ωμή και χωρίς προηγούμενο παρέμβαση στην Δικαιοσύνη κάνει λόγο η ΝΔ με ανακοίνωσή της με αφορμή τα όσα είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από την ΔΕΘ για την επικείμενη απόφαση του ΣτΕ για το θέμα της συνταγματικότητας του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο κ. Τσίπρας είπε χθές: «(το ΣτΕ) έχει μιλήσει για δημόσιο συμφέρον, θα βγει και θα πει ότι άκυρος ο διαγωνισμός γιατί τα χρήματα που θα πάρει το δημόσιο είναι πολλά. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα! Η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη να πάρει τις αποφάσεις της και η κυβέρνηση θα συμμορφωθεί με τις αποφάσεις. Αλλά δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν δίνω ούτε μια πιθανότητα».

Στην ανακοίνωση της ΝΔ τονίζεται:

«Ο κ. Τσίπρας χθες προέβη σε μια ωμή, προκλητική και χωρίς προηγούμενο παρέμβαση στη Δικαιοσύνη. Προδίκασε το αποτέλεσμα των προσφυγών ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας κατά του νόμου Παπά για την ακύρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.  Είμαστε βέβαιοι ότι οι Σύμβουλοι της Επικρατείας θα επιτελέσουν με ευθύνη το καθήκον τους και θα λειτουργήσουν κατά συνείδηση και όχι κατ’ εντολή του κ. Τσίπρα».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε