Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

ΝΔ για Wikileaks: Παρακαλούσατε το ΔΝΤ για συνεργασία

ΝΔ για Wikileaks: Παρακαλούσατε το ΔΝΤ για συνεργασία

Οι αποκαλύψεις του Wikileaks προκαλούν και νέα κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία. Μετά τον… καυγά του Σαββάτου (02.04.2016) ακόμη ένα επεισόδιο γράφεται με τη νέα ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, που κατηγορεί την κυβέρνηση πως με επικίνδυνους ερασιτεχνισμούς οδηγεί τη χώρα σε ασφυξία.

Η ΝΔ επιτίθεται στον υπουργό Οικονομικών και την κυβέρνηση γενικότερα, τονίζοντας πως πριν από μερικούς μήνες παρακαλούσαν το ΔΝΤ και την Κριστίν Λαγκάρντ για συνεργασία και σήμερα “σηκώνουν λάβαρα αντίστασης” κατά του Ταμείου.

Όλη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Εκείνοι που πριν μερικούς μήνες με την επιστολή Τσακαλώτου, κυριολεκτικά παρακαλούσαν το Δ.Ν.Τ. και την κυρία Λαγκάρντ για συνεργασία, δεν έχουν σήμερα καμία αξιοπιστία όταν “σηκώνουν λάβαρα αντίστασης” κατά του Δ.Ν.Τ.

Ποιά επιστολή λέει την αλήθεια; Εκείνη του κ. Τσακαλώτου ή η τωρινή του
κ. Τσίπρα; Και τι ακριβώς επιδιώκουν;

Τελικά, είναι η δική τους ανικανότητα και αναξιοπιστία που δίνουν άλλοθι σε προβληματικές σκέψεις διαφόρων στελεχών για πιέσεις προς την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Η Κυβέρνηση με τους επικίνδυνους ερασιτεχνισμούς της, οδηγεί και πάλι τη χώρα σε ασφυξία. Όπως ακριβώς έκανε και στο ολέθριο για τους Έλληνες 2015».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε