Πολιτική

ΝΔ: Η κυβέρνηση έχει αλλεργία στην ελεύθερη και ανεξάρτητη ενημέρωση

«Η Ελλάδα είναι μια σύγχρονη, πλουραλιστική, ευρωπαϊκή Δημοκρατία, στην οποία η ελευθερία γνώμης και η άσκηση κριτικής στην εξουσία είναι αδιαπραγμάτευτα, όσο και αν κάποιοι επιδιώκουν το αντίθετο» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Είναι γεγονός πως από όσα έχει πει ο κ. Αλέξης Τσίπρας, εδώ και δύο χρόνια, μόνο ένα είναι αυτό που ειλικρινά εννοεί: “Μην διαβάζετε εφημερίδες”! Πολύ απλά γιατί ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχουν αλλεργία στην ελεύθερη και ανεξάρτητη ενημέρωση και στοχοποιούν ό,τι δεν μπορούν να χειραγωγήσουν» σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει:

«Το αποδεικνύουν, σε κάθε ευκαιρία, παρεμβαίνοντας αυταρχικά και με το “έτσι θέλω”, ακόμα και στις συνταγματικά κατοχυρωμένες διαδικασίες της Βουλής. Υιοθετούν τις πιο ακραίες, αντιδημοκρατικές πρακτικές, με στόχο, είτε να κλείσουν, είτε να ελέγξουν κάθε φωνή ενημέρωσης. Δεν θα τους περάσει!».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Γιώργο Σουφλιά: Άφησε το δικό του αποτύπωμα στη σύγχρονη ιστορία της χώρας
«Εργάστηκε για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, έδωσε πνοή στα μεγάλα δημόσια έργα και τις κρίσιμες υποδομές, ενώ προώθησε τολμηρές αλλαγές στον χώρο της Παιδείας»
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Αντώνης Σαμαράς προαναγγέλλει νέο κόμμα: Έχω πάρει τις αποφάσεις μου και θα τις ανακοινώσω όταν και όπως πρέπει – Η ομιλία στο Ηράκλειο
Η σημερινή εικόνα Τσίπρα-Μητσοτάκη θυμίζει το στίχο από το τραγούδι του Μηλιώκα: “πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξα, ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει ροζ”
Αντώνης Σαμαράς
182