Πολιτική

ΝΔ κατά Νοτοπούλου: “Τρύπωσε στο δήμο αλλά δεν δούλεψε ποτέ ως καθαρίστρια”

Άγρια επίθεση στην υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου από τη Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ1 το βράδυ της Πέμπτης (06.09.2018).

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, κατηγόρησε την Κατερίνα Νοτοπούλου πως συμμετείχε σε «απάτη», παραδεχόμενη, όπως ανέφερε σε δήλωσή του, ότι «τρύπωσε στο δήμο Θεσσαλονίκης ως συμβασιούχος καθαρίστρια» αλλά δεν εργάστηκε ποτέ σε αυτή τη θέση.

Η δήλωση του Νίκου Ρωμανού αναφέρει:

Off camera

«Η συνέντευξη της νέας υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης αποκάλυψε χθες μια καλοστημένη απάτη στην οποία μετείχε και η ίδια. Η κ. Νοτοπούλου παραδέχθηκε ότι τρύπωσε στο Δήμο Θεσσαλονίκης ως συμβασιούχος καθαρίστρια, αλλά δεν έκανε ποτέ αυτή τη δουλειά καθώς είχε συμφωνήσει από πριν να βολευτεί σε θέση γραφείου.

Και για να προλάβουμε οποιαδήποτε παρερμηνεία:

On camera

Μια εργαζόμενη στην καθαριότητα, προφανώς μπορεί να γίνει υπουργός. Όπως και κάθε νέος άνθρωπος που κρίνει ο πρωθυπουργός ότι μπορεί να μετέχει στο υπουργικό συμβούλιο. Όχι όμως η κ. Νοτοπούλου, η οποία διέπραξε απάτη. Διότι αυτό που παραδέχθηκε στη συνέντευξή της είναι ότι εκμεταλλεύτηκε τις ελλείψεις που υπάρχουν στην καθαριότητα για να μπει από το παράθυρο σε θέση γραφείου του Δήμου Θεσσαλονίκης».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τσίπρας: Το «μεγάλο κόλπο» στη ΔΕΗ θα κοστίσει στον Έλληνα όσο πολλοί ΟΠΕΚΕΠΕ μαζί
Με έκπληξη διαβάσαμε, την κυνική δήλωση της διοίκησης της ΔΕΗ προς τη διεθνή επενδυτική κοινότητα ότι είναι καλή ευκαιρία να επενδύσουν τα χρήματα τους στην εταιρεία γιατί η χονδρική τιμή του ρεύματος στην Ελλάδα είναι υψηλή!
Αλέξης Τσίπρας 10
Το παρασκήνιο της επιλογής Βαρδακαστάνη στη θέση του γραμματέα στο ΠΑΣΟΚ - Οι κινήσεις Ανδρουλάκη πριν την κάλπη
Κεντρικό ρόλο το επόμενο διάστημα, θα έχει ο νέος Γραμματέας Γιάννης Βαρδακαστάνης, ένας άνθρωπος στο πρόσωπο του οποίου, ο Νίκος Ανδρουλάκης, αναγνώρισε τη συστηματική δουλειά που οδήγησε στην επιτυχία του Συνεδρίου
Ανδρουλάκης και Βαρδακαστάνης
Άδωνις Γεωργιάδης: «Βαρέθηκα να με κατηγορούν ότι δεν σέβομαι τους ευρωπαϊκούς θεσμούς» – Η απάντηση του στις δηλώσεις Κοβέσι
«Η κα Κοβέσι στους Δελφούς ισχυρίστηκε ότι το Κολλέγιο των Ευρωπαίων Εισαγγελέων έχει την αποκλειστική αρμοδιότητα βάσει του Ευρωπαϊκού Κανονισμού», είπε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
Άδωνις Γεωργιάδης 19