Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

ΝΔ κατά Τσίπρα: “Φοβάται να δημοσιοποιήσει τη επιστολή παραίτησης Κοτζιά”

ΝΔ κατά Τσίπρα: “Φοβάται να δημοσιοποιήσει τη επιστολή παραίτησης Κοτζιά”
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα εξέδωσε η ΝΔ, με αφορμή τα όσα είπε την Πέμπτη, 18.10.2018, ο Νίκος Κοτζιάς.

Ο Νίκος Κοτζιάς, εξερχόμενος από την συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας του ΠΡΑΤΤΩ που έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης, 18.10.2018, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Δημήτρη Τζανακόπουλου και η ΝΔ… επιτίθεται.

Τι είπε ο Κοτζιάς

Χαρακτηριστικά, ο κ. Κοτζιάς απάντησε στην δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου πως η παραίτησή του ήταν ακατανόητη, σημειώνοντας πως δεν είναι δυνατόν να μην είναι σαφείς οι λόγοι για την απόφασή του με δεδομένο ότι απέστειλε στον πρωθυπουργό επιστολή εννέα σελίδων.

«Αυτά δεν τα λέει το Μαξίμου, τα λένε κάποιοι άνθρωποι. Να δώσουν στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησής μου. Σε εννέα σελίδες επιστολή εξηγώ ακριβώς τους λόγους παραίτησής μου» τόνισε ο κ. Κοτζιάς.

ΝΔ

Επίθεση ΝΔ

Οι δηλώσεις αυτές, είχαν ως αποτέλεσμα την έκδοση της εξής ανακοίνωσης από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:

«Όταν ο υπουργός Εξωτερικών προκαλεί τον πρωθυπουργό να δημοσιοποιήσει την επιστολή παραίτησής του και εκείνος το αρνείται, τότε σημαίνει ότι o πρωθυπουργός κάτι φοβάται.

Η αλήθεια, όμως, αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί. Διότι υποθέτουμε πώς ο κ. Κοτζιάς δεν θα διστάσει πλέον να δημοσιοποιήσει εκείνος όσα ο κ. Τσίπρας θέλει να κρύψει από τους πολίτες».

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις