Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΝΔ κατά Τσίπρα για Κουρουμπλή: Δεν τολμάει να τον διώξει

Τσίπρας Κουρουμπλής Νέα Δημοκρατία

Σφοδρότατη επίθεση στον πρωθυπουργό από τη Νέα Δημοκρατία. Αιτία όχι μόνο ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αλλά και όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στο Ηράκλειο.

Αυτή τη φορά η ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία ήταν λιτή. Μόλις 36 λέξεων. Επίκεντρο, φυσικά, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Τα… λόγια είναι περιττά

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλησε σχολιάσει όχι το σύνολο της ομιλίας του πρωθυπουργού στην Κρήτη, αλλά μια φράση του. Την οποία, η ΝΔ, συνέδεσε με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Ο υπουργός Ναυτιλίας, άλλωστε, είναι το πρόσωπο των ημερών εξαιτίας της πετρελαιοκηλίδας και της ρύπανσης στο Σαρωνικό.

Στην ομιλία του, το βράδυ της Πέμπτης (21.09.2017) στο Ηράκλειο, ο πρωθυπουργός, μεταξύ πολλών άλλων, είπε: “είμαστε εδώ για να κινήσουμε προς τα μπρος τον τροχό της ιστορίας…”.

Από αυτή τη φράση “πιάστηκε” η Νέα Δημοκρατία για να του επιτεθεί. Τον κατηγόρησε πως δεν τολμάει να διώξει τον Κουρουμπλή. Τον οποίο, επίσης, χαρακτήρισε «υπουργό ψεύτη».

Η ανακοίνωση

«Ο κ. Τσίπρας που δεν τολμάει να αποπέμψει έναν υπουργό – ψεύτη, όπως ο κ. Κουρουμπλής, είπε στο Ηράκλειο ότι “είμαστε εδώ για να κινήσουμε προς τα μπρος τον τροχό της ιστορίας…”.

Τα σχόλια είναι περιττά».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις