Πολιτική

ΝΔ: Καταδικάζει την απειλή με σφαίρα στον Νίκο Κοτζιά

Με μια λιτή ανακοίνωση, η ΝΔ καταδφικάζει "με τον πιο απερίφραστο τρόπο" τη νέα απειλή εναντίον του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά.

Ο Νίκος Κοτζιάς έγινε για τρίτη φορά το τελευταίο διάστημα στόχος αγνώστων -πιθανότατα ακροδεξιών-, αφού στις αρχές της εβδομάδας εστάλη στο υπουργείο Εξωτερικών μια σφαίρα κι ένα απειλητικό σημείωμα, με παραλήπτη τον ίδιο τον υπουργό. Η ΝΔ καταδικάζει.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση για το συμβάν:

Click4more: Ονειρεύονται Χούντα! Ανατριχιαστικές απειλές σε Κοτζιά και τις οικογένειες βουλευτών! “Μπείτε στη Βουλή και καθαρίστε τους”

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο την απειλητική ενέργεια που δέχθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς και καλεί την Κυβέρνηση να διαλευκάνει άμεσα το απαράδεκτο αυτό περιστατικό».

Καταδίκη και από τους ΑΝΕΛ

«Η απειλητική επιστολή που περιείχε σφαίρα με παραλήπτη τον υπουργό Εξωτερικών συνιστά μια απεχθή, τρομοκρατικού χαρακτήρα ενέργεια, την οποία οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Προφανώς δε, είναι και ποινικά κολάσιμη» δήλωσε παράλληλα η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Η οποία κατέληξε: «Οι ενέργειες αυτές στρέφονται ουσιαστικά ευθέως εναντίον της Δημοκρατίας, την οποία οφείλουμε όλοι να προστατεύουμε».

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Χατζηδάκης «στριμώχνει» την αντιπολίτευση με ατάκα του... Κουτσούμπα: «Αυτοί είστε»
Σε κλίμα υψηλής πολιτικής έντασης ψηφίστηκε το ν/σ «Παρεμβάσεις για ένα δημόσιο πιο φιλικό στο πολίτη», με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να απαντά αιχμηρά για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές
Κωστής Χατζηδάκης
Κωνσταντοπούλου και Καιρίδης «σφάχτηκαν» στη Βουλή: «Είσαι άθλιος ψεύτης», «Δεν είμαι ειδικός για τα σύνδρομα καταδίωξης»
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κάποια στιγμή βγήκε από την αίθουσα για να επιστρέψει στη συνέχεια και να απαντήσει στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
Κωνσταντοπούλου και Καιρίδης