Πολιτική

ΝΔ: “Μέτρα” και για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις βουλευτών της λόγω κορονοϊού

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύσταση έγινε από τον γενικό γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρο Καλαφάτη, σε όλους τους βουλευτές του κόμματος, να μην εμφανίζονται με φυσική παρουσία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Αττικής, αλλά μόνο μέσω skype ή τηλεφωνικής σύνδεσης.

Το μέτρο εντάσσεται στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων που εφαρμόζονται στην Αττική από την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ: Ο Αλέξης Δέδες ο πρώτος υποψήφιος βουλευτής του κόμματος – Από τα διοικητικά της ΑΕΚ στην πολιτική σκηνή
Σύμφωνα με το αθλητικό ρεπορτάζ, αποχωρεί από την «Ένωση» και ετοιμάζεται να κατέβει στις επόμενες εθνικές εκλογές με την Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη του Αλέξη Τσίπρα
O Αλέξης Δέδες / ΑΠΕ 69