Πολιτική

ΝΔ: Να παραιτηθεί ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΣΦΑ

Την άμεση παραίτηση του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΔΕΣΦΑ ζητά η ΝΔ καθώς, όπως λέει, σε αντίθετη περίπτωση, η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στον κ. Τσίπρα, που - ακόμη και τώρα - προσποιείται πως δεν είδε και δεν άκουσε.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε δήλωσή του ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας τονίζει πως «το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ πήγε περίπατο» και επισημαίνοντας ότι ο κ. Σταθάκης επιμένει να καλύπτει προκλητικά το Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΔΕΣΦΑ, για το “δωράκι” των 100.000 ευρώ που έκανε στον εαυτό του.

Ο Εκπρόσωπος της ΝΔ υπενθυμίζει πως πριν λίγες μέρες, o προέδρος και ο διευθύνων σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ αύξησαν αναδρομικά τους μισθούς τους, γεγονός που τους ανάγκασε να παραιτηθούν και εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση τονίζοντας πως «οι εκλεκτοί του ΣΥΡΙΖΑ, βλέποντας την κατάρρευσή τους, κάνουν “δωράκια” δεκάδων χιλιάδων ευρώ στους εαυτούς τους, την ίδια ώρα που η Κυβέρνησή τους σχεδιάζει νέους φόρους και νέες περικοπές για όλους τους Έλληνες».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Αβραμόπουλος: Στο αρχείο το ένταλμα σύλληψης των βελγικών αρχών για το Qatar Gate
Ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε αυτοβούλως στις βελγικές αρχές και εισέφερε τα στοιχεία, που κατά τον ίδιον, αποδεικνύουν ότι δεν έχει καμία σχέση με τα όσα του αποδίδονται
Δημήτρης Αβραμόπουλος 49
Φαραντούρης για Σδούκου και το «χαριεντιζόσασταν σε υπουργούς»: «Προεκλήθην – Στην προσβολή δεν μπορείς να σιωπάς, μακριά από εμάς ο σεξισμός»
Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ δίνει τη δική του εκδοχή για την κόντρα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ και επιμένει ότι «αντιπαρατίθεμαι πάντα πολιτικά και όχι προσωπικά»
Σδούκου και Φαραντούρης 6