Πολιτική

ΝΔ: Ο Φίλιππος Φόρτωμας νέος επικεφαλής της Γραμματείας Ελλήνων της Διασποράς

Νέος επικεφαλής της Γραμματείας Ελλήνων της Διασποράς της ΝΔ αναλαμβάνει ο βουλευτής Κυκλάδων, Φίλιππος Φόρτωμας, με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως ανακοινώθηκε σήμερα Παρασκευή (12.4.24).

Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη και σύμφωνα με το άρθρο 33 του καταστατικού του κόμματος, ο Φίλιπποος Φόρτωμας αναλαμβάνει επικεφαλής της Γραμματείας Ελλήνων της Διασποράς.

Αρμοδιότητά του θα έχει την οργανωτική και την λειτουργική ανάπτυξη, την κατεύθυνση και τον συντονισμό των τομέων δράσης της Γραμματείας.

Υπενθυμίζεται ότι τη συγκεκριμένη θέση κατείχε ο Νίκος Θεοδωρόπουλος, ο οποίος τον Μάρτιο υπέβαλε την παραίτησή του για την υπόθεση με την αποστολή emails από το γραφείο της ευρωβουλευτού της ΝΔ, Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου σε Έλληνες του εξωτερικού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ελληνική Δικαιοσύνη «επιταχύνεται» – Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προειδοποιεί: «Δεν θα αφήσουμε τον θόρυβο να επισκιάσει τις αλλαγές»
Ο Πρωθυπουργός παρουσίασε το νέο πρόσωπο της Δικαιοσύνης, ζητώντας νηφαλιότητα απέναντι στη συνωμοσιολογία και αναδεικνύοντας τα πρώτα μετρήσιμα αποτελέσματα των μεταρρυθμίσεων
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η προστασία της Δικαιοσύνης είναι ουσιαστικά η προστασία της ίδιας της Δημοκρατίας
«Για τον νέο δικαστικό χάρτη, πολλοί έλεγαν ότι αυτά στην Ελλάδα δε μπορούν να γίνουν. Αποδεικνύεται ότι έκαναν μεγάλο λάθος. Φτάσαμε με τρόπο αθόρυβο, σε μια νέα πραγματικότητα» είπε ο Πρωθυπουργός.
Κυριάκος Μητσοτάκης