Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

ΝΔ: Ο Καμμένος αντί να κάνει βόλτες με ελικόπτερα να μας πει για τον χρηματισμό του Κοτζιά

ΝΔ: Ο Καμμένος αντί να κάνει βόλτες με ελικόπτερα να μας πει για τον χρηματισμό του Κοτζιά

Νέος πόλεμος φαίνεται πως έχει ξεσπάσει μεταξύ ΝΔ και ΑΝΕΛ, με αφορμή την φωτογραφία του Πάνου Καμένου μπροστά από ελικόπτερο στην βραχονησίδα Σύρνα.

Με νέα της ανακοίνωση η ΝΔ τονίζει πως «ο κ. Καμμένος αντί να κάνει βόλτες με ελικόπτερα, ας πει επιτέλους στους πολίτες τι ξέρει για το χρηματισμό του κ. Κοτζιά από εταιρεία του Τζωρτζ Σόρρος που ο ίδιος κατήγγειλε στο υπουργικό συμβούλιο»

Παράλληλα ζητά να “εξηγήσει επίσης γιατί το υπουργείο του ελέγχεται από την OLAF για το σκοτεινό τρόπο που διαχειρίστηκε τα κονδύλια για τους πρόσφυγες”

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ

Νωρίτερα οι ΑΝΕΛ ανέφεραν πως “οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε οι μόνοι που δεν θα επιτρέψουμε να περάσει η δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα. Όσον αφορά τα ελικόπτερα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας μεταβαίνει σε μονάδες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με στρατιωτικά ελικόπτερα τύπου «Χιούι». Ο κ. Μητσοτάκης και η οικογένειά του χρησιμοποιούν ελικόπτερα του κ. Χριστοφοράκου, χορηγία της Siemens, για προσωπικές τους υποθέσεις. Αυτή είναι η διαφορά μας», τονίζουν στην ανακοίνωσή τους οι ΑΝΕΛ.

Ακόμα νωρίτερα, η ΝΔ είχε εκδώσει την εξής ανακοίνωση: Η Σκοπιανή κυβέρνηση είναι έτοιμη να ενσωματώσει στο Σύνταγμα της τη δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα και ο Πάνος Καμμένος κόβει βόλτες και φωτογραφίζεται με τα ελικόπτερα του ελληνικού στρατού λες και είναι δικά του. Με αυτήν την κυβέρνηση, ακόμη και η λέξη ντροπή έχει χάσει πια το νόημα της».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις