Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΝΔ: «Ο Παππάς είναι το άλλο πρόσωπο του Τσίπρα και μαζί παίζουν θέατρο»

ΝΔ

Θέατρο χαρακτηρίζει η ΝΔ τα όσα έγιναν στο πολιτικό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Νίκου Παππά κατηγορώντας τους ότι δεν μπορούν να ξεφύγουν από τις ευθύνες τους.

Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως ο πρώην υπουργός Επικρατείας έκανε «αυτοκριτική» για να βγάλει από τη δύσκολη θέση τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά ούτε λόγος για παραίτηση ή αποπομπή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Τη στιγμή που όλη η Ελλάδα παρακολουθεί τους σοκαριστικούς διαλόγους του κ. Παππά, ο κ. Τσίπρας το μόνο που βρήκε να ψελλίσει, είναι για “λάθη, παραλείψεις ή αστοχίες” και ο κ. Παππάς ότι τα αδιανόητα που εκστόμιζε, δεν είχαν να κάνουν με τις “αυθεντικές πεποιθήσεις” του. Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε με τις παρακρατικές μεθόδους. Δυο κουβέντες του αέρα κι ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν; Για τόσο αφελείς περνούν τους Έλληνες; Αποδεικνύεται γι’ άλλη μια φορά ότι ο κ. Παππάς είναι το άλλο πρόσωπο του κ. Τσίπρα και μαζί παίζουν θέατρο. Αλλά δεν μπορούν να ξεφύγουν από τις ευθύνες τους. Ανάληψη ευθύνης για ένα τόσο σοβαρό θέμα, δίχως παραίτηση ή αποπομπή δεν υπάρχει».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις