Πολιτική

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ διαστρεβλώνει το περιεχόμενο της απάντησης της προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για διαστρέβλωση του περιεχομένου της απάντησης της Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προς τον κ. Παπαδημούλη, κατηγορεί η Νέα Δημοκρατία τον ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, η ΝΔ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι στην προσπάθειά του να βρει αντιπολιτευτικό αφήγημα, “χρησιμοποιεί τα πάντα, χωρίς απολύτως κανέναν ενδοιασμό” και ότι “προσαρμόζει στα αντιπολιτευτικά του μέτρα ακόμη και την επιστολή της Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου”.

“Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την αλήθεια είναι ανύπαρκτες. Αυτό ακριβώς δείχνει και η αποσπασματική χρήση της απάντησης της Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προς τον κ. Παπαδημούλη, σε σημείο που να διαστρεβλώνουν το περιεχόμενό της” επισημαίνει στην ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία και συνεχίζει παραθέτοντας σχετικό απόσπασμα από την επιστολή της κ.Metsola.

“Στην επιστολή της κ. Metsola, αναφέρεται σαφώς ότι “χαιρετίζω το γεγονός ότι εκτός από τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές, το Ελληνικό Κοινοβούλιο ερευνά επίσης τις πρόσφατες αποκαλύψεις”. (At the same time, I welcome that – besides the ongoing investigations of the competent national authorities – the Greek Parliament is also looking into the latest revelations).

Επίσης μιλάει για το πανευρωπαϊκό πρόβλημα των παράνομων παρακολουθήσεων πολιτικών, δημοσιογράφων και πολιτών και τονίζει την ανάγκη λήψης μέτρων σε επίπεδο Ε.Ε. Αναφέρεται μάλιστα συγκεκριμένα στο σύστημα Pegasus, το οποίο χρησιμοποιείται σε διάφορες χώρες.

(I am convinced that the work of the Parliament’s Committee of inquiry to investigate the use of the Pegasus and equivalent surveillance spyware will contribute to the overall efforts to bring to an end the illegal practices you are referring to, which reports indicate are widespread)”.

Και καταλήγει: “Ο ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθειά του να βρει αντιπολιτευτικό αφήγημα, χρησιμοποιεί τα πάντα, χωρίς απολύτως κανέναν ενδοιασμό. Και προσαρμόζει στα αντιπολιτευτικά του μέτρα ακόμη και την επιστολή της Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ζητά δημοψήφισμα: Πρόταση να μην κατέβει το κόμμα στις εκλογές και να στηρίξει ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα
Η οργάνωση της νεολαίας καλεί τα μέλη να αποφασίσουν για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προτείνοντας την ενεργοποίηση των καταστατικών διαδικασιών και τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη μη αυτόνομη εκλογική κάθοδο του κόμματος
Τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου 9
ΠΑΣΟΚ: Δεσμευόμαστε για επαναφορά του ΕΚΑΣ και μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης
«Ο πρωθυπουργός απέκρυψε ότι ο ίδιος δίνει ένα ποσό και αυτό συμψηφίζεται και έκανε σαν να μην άκουσε τον κ. Ανδρουλάκη που μίλησε για δύο δόσεις» σχολίασε η Χαριλάου Τρικούπη σχετικά με τη 13η σύνταξη
ΠΑΣΟΚ
ΝΔ για την επίθεση σε Βολουδάκη: «Δεν είναι άγνωστοι, είναι γνωστοί – Θα βρεθούν όπως βρέθηκαν και οι σύντροφοί τους»
«Η φασιστική νοοτροπία που εκφράζεται μέσα από τέτοιες πράξεις πρέπει να ηττηθεί πλήρως», σημειώνει η εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος, Αλεξάνδρα Σδούκου
Υβριστικά συνθήματα στο σπίτι της υφυπουργού, Σέβης Βολουδάκη στα Χανιά 22
Απειλητικά συνθήματα στο σπίτι και στο γραφείο της Σέβης Βολουδάκη - «Θάνατος στη ΝΔ, γκαζάκια στα σπίτια σας»
Η Σέβη Βολουδάκη με ανάρτησή της στο Facebook δημοσίευσε φωτογραφίες από τα απειλητικά συνθήματα, ενώ επισήμανε ότι δεν φοβάται και δεν εκβιάζεται - Καταδικάζει ο Παύλος Μαρινάκης
Τα συνθήματα 91