Πολιτική

ΝΔ: Ο Τσίπρας μοιάζει με παλιό πικάπ που… κόλλησε η βελόνα

«O κ. Τσίπρας μοιάζει πια με παλιό πικάπ στο οποίο έχει κολλήσει η βελόνα. Μόνο που η σκόπιμη διαστρέβλωση του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ δεν πείθει πια κανέναν», τονίζει η ΝΔ για τη σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Πειραιώς προσθέτει πως, «με την επικείμενη πολιτική αλλαγή θα αρχίσει μία καλύτερη εποχή για την χώρα. Αυτό επιθυμεί η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων και σε αυτό προσβλέπουν ήδη και οι ξένοι επενδυτές, όπως τόνισε σήμερα και ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν κ. Μπαρόζο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ: Έκθετη η κυβέρνηση με την ηλεκτρική διασύνδεση και το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Μετράμε εθνικές ήττες
Στο στόχαστρο του κόμματος Τσίπρα οι χειρισμοί Γεραπετρίτη - Η Αμαλίας ζητεί εξηγήσεις για τη μη επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία και την καθυστέρηση στην επέκταση των χωρικών υδάτων
Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη (ΕΛΑΣ) 11
Σωτήρης Σέρμπος στο newsit.gr για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Η Ελλάδα δεν διαθέτει μόχλευση στη Λιβύη – Η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη δεν αρκεί χωρίς παρουσία στο πεδίο»
Ο καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής του ΔΠΘ και πρώην διπλωματικός σύμβουλος αναλύει πώς η Τουρκία ενίσχυσε την επιρροή της, τις αδυναμίες της ελληνικής στρατηγικής και τους κινδύνους για την ηλεκτρική διασύνδεση, τα 12 ναυτικά μίλια και την Ανατολική Μεσόγειο
Χαλίφα Χαφτάρ 22