Πολιτική

ΝΔ: Ο Τσίπρας μοιάζει με παλιό πικάπ που… κόλλησε η βελόνα

«O κ. Τσίπρας μοιάζει πια με παλιό πικάπ στο οποίο έχει κολλήσει η βελόνα. Μόνο που η σκόπιμη διαστρέβλωση του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ δεν πείθει πια κανέναν», τονίζει η ΝΔ για τη σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Πειραιώς προσθέτει πως, «με την επικείμενη πολιτική αλλαγή θα αρχίσει μία καλύτερη εποχή για την χώρα. Αυτό επιθυμεί η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων και σε αυτό προσβλέπουν ήδη και οι ξένοι επενδυτές, όπως τόνισε σήμερα και ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν κ. Μπαρόζο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης: Ο Ανδρουλάκης αφήνει χυδαία υπονοούμενα για τους δικαστές, για να δείτε πώς πέφτουν οι μάσκες
Ο υπουργός Υγείας θύμισε ότι με νόμο της κυβέρνησης Μητσοτάκη από το 2024, οι ίδιοι οι δικαστές και οι εισαγγελείς σε Ολομέλεια ψηφίζουν σε μυστική διαδικασία ποιον επιθυμούν να προαχθεί στο αξίωμα
Άδωνις Γεωργιάδης 5
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για υποκλοπές και Εξεταστική Επιτροπή: «Επικίνδυνος είναι αυτός που αμφισβητεί τη Δικαιοσύνη»
Η απάντηση της κυβέρνησης στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ μετά τις αιχμές κατά του Αρείου Πάγου και την προαναγγελία κοινοβουλευτικής πρωτοβουλίας για την υπόθεση.
Παύλος Μαρινάκης
Διπλωματικές πηγές για επίσκεψη Γεραπετρίτη στη Λιβύη: Στο τραπέζι θαλάσσιες ζώνες, μεταναστευτικό και επενδύσεις
Ο υπουργός Εξωτερικών είχε επαφές στην Τρίπολη με τη λιβυκή ηγεσία – Συμφωνήθηκε νέος γύρος τεχνικών συνομιλιών για την οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας
Επίσκεψη Γεραπετρίτη στη Λιβύη