Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

ΝΔ: Ο Τσίπρας στέλνει Λοΐζου στις Βρυξέλλες για να διαδώσει την περηφάνεια της για Ξηρό και Κουφοντίνα

ΝΔ: Ο Τσίπρας στέλνει Λοΐζου στις Βρυξέλλες για να διαδώσει την περηφάνεια της για Ξηρό και Κουφοντίνα

Με μια οργισμένη ανακοίνωση σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μυρσίνη Λοΐζου.

«Η Μυρσίνη Λοΐζου ήταν γνωστή στα social media για τις ακραίες απόψεις της και τη στήριξη της στην τυφλή βία και την τρομοκρατία. Αυτό προφανώς δεν ήταν πρόβλημα για τον κ. Τσίπρα, ο οποίος την επιβραβεύει ως υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στην ευρωβουλή για να διαδώσει και στις Βρυξέλλες την υπερηφάνεια της για τον Ξηρό και τον Κουφοντίνα», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι η Μυρσίνη Λοΐζου δέχθηκε κριτική μετά το σάλο για παλιότερη ανάρτησή της στο twitter. Μια ανάρτηση για τα θύματα του Σάββα Ξηρού και της 17 Νοέμβρη, την οποία χαρακτήρισε «γλωσσικό ατόπημα».

Το post είχε γίνει τον Απρίλιο του 2015 όταν υπουργός Προστασίας του Πολίτη ήταν ο Γιάννης Πανούσης και ο Σάββας Ξηρός είχε κάνει αίτηση αποφυλάκισης. Τότε, ο Γ. Πανούσης είχε ερωτηθεί για την υπόθεση του καταδικασμένου για συμμετοχή στη 17 Νοέμβρη και είχε εκφράσει την άποψη πως ο Σάββας Ξηρός θα έπρεπε να αποφυλακιστεί μόνο αν ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων.

Η δήλωση αυτή φαίνεται πως προκάλεσε και την αντίδραση από την Μυρσίνη Λοΐζου, που έγραψε στο λογαριασμό της στο twitter: «Τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη, ηλίθιε Πανούση».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις