Πολιτική

ΝΔ: Οι καταγγελίες Λαφαζάνη για παρακρατική παρακολούθηση είναι πολύ σοβαρές

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου της ΝΔ, Αναφορικά με τις καταγγελίες του Παναγιώτη Λαφαζάνη περί παρακρατικής παρακολούθησης.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ΝΔ χαρακτηρίζει τις καταγγελίες του γγ της ΛΑΕ, “πολύ σοβαρές” και πως επιβεβαιώνουν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εκτρέπεται μέρα με τη μέρα σε απαράδεκτες μεθόδους που συναντά κανείς μόνο σε αυταρχικά καθεστώτα. Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί πια να κρύβεται. Οι πρακτικές που επιστρατεύει ακόμη και σε βάρος πρώην συντρόφων του μαρτυρούν τον καθεστωτισμό και την αλαζονεία του έναντι όλων των πολιτικών του αντιπάλων”.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε δηλώσεις του στο “Θέμα 104,6” είχε μιλήσει για την κλήση του από τη ΓΑΔΑ τονίζοντας πως η δικογραφία προέρχεται από τα άδυτα του Μαξίμου και έκανε λόγο για νομιμοφανείς παρακολουθήσεις, για κάμερες, βιντεοσκοπήσεις και μαγνητοσκοπήσεις για τη σύσταση κατηγορητηρίου εναντίον του αλλά και εναντίον άλλων μελών της ΛΑΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα: Η αντιπολίτευση ζητεί πλήρη διερεύνηση της τραγωδίας – «Οι ευθύνες δεν θα θαφτούν στις στάχτες»
Συλλυπητήρια για τους δύο νεκρούς και αιχμές κατά της κυβέρνησης από τα κόμματα - Στο επίκεντρο οι συνθήκες του δυστυχήματος, η ασφάλεια των πληρωμάτων και ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα
O Mητσοτάκης στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας μετά τη σύγκρουση των ελικοπτέρων στην Ψάθα: «Χάσαμε δύο μαχητές της πρώτης γραμμής»
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τα πύρινα μέτωπα και το δυστύχημα με τα δύο εναέρια μέσα, ενώ εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του Έλληνα συντονιστή και του Δανού χειριστή
Μητσοτάκης, Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας 44
Η Μαρία Καρυστιανού διέγραψε τον Θανάση Αυγερινό από την «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» με βαριές αιχμές για «άδηλο σχέδιο»
Η επικεφαλής του κινήματος κατηγορεί τον μέχρι πρότινος στενό συνεργάτη της για διχαστική στάση, υπονόμευση της ενότητας και παραβίαση της πολιτικής γραμμής
Παρουσίαση του νέου πολιτικού φορέα από την Μαρία Καρυστιανού, σε εκδήλωση στο "Ολύμπιον" στην Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 21 Μαΐου 2026.   (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ 21