Πολιτική

ΝΔ: Παρέδωσε η Σπυράκη στην Ζαχαράκη – Παρών και ο Μητσοτάκης

Ανέλαβε και επισήμως τα καθήκοντά της η νέα εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη, μετά από μία σύντομη «τελετή παράδοσης-παραλαβής», στην οποία παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ευχαρίστησε τη Μαρία Σπυράκη «για τον άψογο τρόπο που επιτέλεσε τα καθήκοντά της», της ευχήθηκε καλή επιτυχία στην μάχη για την ευρωβουλή και πρόσθεσε: «Διακρίθηκε ως ευρωβουλευτής και με μεγάλο κέφι θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία. Να ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία στη Σοφία. Είμαι απολύτως σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. Είμαστε ένα ανοιχτό, αξιοκρατικό κόμμα που δίνει ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους. Η Σοφία με σκληρή δουλειά, με πείσμα και επιμονή έφτασε εκεί που είναι σήμερα».

Η Μαρία Σπυράκη, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΝΔ: «Είναι μεγάλη μου τιμή, που ο πρόεδρος μου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσω μια δεύτερη θητεία στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Είναι η μητέρα όλων των μαχών. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο, τον Κυριάκο», είπε χαρακτηριστικά.

Η κ. Ζαχαράκη, από την πλευρά της ανέφερε: “Μπήκα στην πολιτική στα 18, ήταν ένας ωραίος κόσμος, προόδου, ευκαιριών και έκφρασης. Έχω μια διπλή ευθύνη, να δικαιώσω την επιλογή του προέδρου και την εμπιστοσύνη της Μαρίας και την παρακαταθήκη της θέσης, μια παρακαταθήκη σοβαρότητας, υπευθυνότητας και μαχητικότητας. Έχω συνηθίσει στην τάξη να μου κάνουν τις ερωτήσεις οι μαθητές μου, τώρα θα απαντώ στις δικές σας!”

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Αυτό που κρατώ από τις δημοσκοπήσεις δεν είναι η διαφορά, αλλά ότι το κεντρικό κριτήριο της ψήφου είναι η οικονομία. Στις 26 Μαΐου θα κριθεί, λοιπόν, ποιον εμπιστεύονται περισσότερο οι πολίτες για να φέρει επενδύσεις και κυρίως να δημιουργήσει νέες δουλειές. Αν πιστεύει ο κ. Τσίπρας ότι ευνοείται από τους αναποφάσιστους, ας προκηρύξει εδώ και τώρα και τις εθνικές εκλογές για να μην ταλαιπωρείται άλλο η χώρα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα ενισχύει την ενεργειακή αυτονομία της – Σύντομα τα μέτρα για τα social media των ανηλίκων
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στις φωτογραφίες από τους 200 εκτελεσθέντες της Καισαριανής λέγοντας πως αποτελεί υλικό εθνικής μνήμης και οφείλουμε να το διαφυλάξουμε
Κυριάκος Μητσοτάκης 9
Δημοσκόπηση Marc: 31,4% η Νέα Δημοκρατία, 13% το ΠΑΣΟΚ, 11,5% η Πλεύση Ελευθερίας – 32,6% για τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεπερνά το ποσοστό του κόμματός του, ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης κατρακυλάει από τη δεύτερη στην τέταρτη θέση στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία
Ευρωεκλογές, κάλπες
97
Καταγγελίες Κωνσταντοπούλου για «βίαιες» εκταφές: Ζητά άρση απορρήτου κυβερνητικών στελεχών για την αλλοίωση του τόπου στα Τέμπη
Απειλεί με μηνύσεις η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, η οποία κατέθεσε υπόμνημα στην ανακρίτρια του Αρείου Πάγου, ζητώντας τη διενέργεια συγκεκριμένων ανακριτικών ενεργειών
Ζωή Κωνσταντοπούλου
6
Χαμός στον «αέρα» ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον γιατρό από τη Νίκαια: «Αυτές οι εικόνες είναι χούντα» – «Έπρεπε να του έχω κάνει αυτόφωρο»
«Με έχετε βρίσει, με έχετε φτύσει και σας την έχω ''χαρίσει'', πάει πολύ», λέει ο υπουργός απευθυνόμενος στον Δημήτρη Ζιαζιά
Άδωνις Γεωργιάδης
106