Πολιτική

ΝΔ: Προκλητική πρόσληψη του γιου του Παπαγγελόπουλου στα ΕΛΠΕ – Στις 56 χιλιάδες ευρώ ο μισθός του

Για "ρουσφετολογική" πρόσληψη κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, η οποία καταγγέλλει την πρόσληψη του γιου του αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στα ΕΛΠΕ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως σημειώνει η ΝΔ, την ώρα που οι πολίτες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, η κυβέρνηση συνεχίζει τις προσλήψεις “συγγενών και φίλων”.

Μάλιστα αναφέρει πως οι αποδοχές του υιού Παπαγγελόπουλου θα είναι 56 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο, τονίζοντας πως ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έχουν στήσει ένα αναίσχυντο πελατειακό πάρτι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Την ώρα που χιλιάδες νέοι επιστήμονες αναγκάζονται να μεταναστεύσουν, καθώς αδυνατούν να βρουν εργασία στην Ελλάδα, και η πλειοψηφία των εργαζομένων συντηρούν τις οικογένειές τους με πενιχρούς μισθούς, η κυβέρνηση προχωρά σε αθρόες προσλήψεις συγγενών και φίλων.

Τελευταίο κρούσμα, η πρόσληψη του υιού του αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Παπαγγελόπουλου, στη νομική υπηρεσία των ΕΛΠΕ και μάλιστα με αποδοχές 56 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που ήρθαν στην εξουσία δεσμευόμενοι δήθεν να αποκαταστήσουν την αξιοκρατία, έχουν στήσει ένα αναίσχυντο πελατειακό πάρτι, στέλνοντας το λογαριασμό στους πολίτες».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κουφονικολάκου κατά Μαρινάκη για μισθούς, χρέος, ακρίβεια και Παρίσι
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.Α.Σ. υποστήριξε ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επικαλέστηκε επιμέρους οικονομικούς δείκτες, χωρίς να παρουσιάσει την εικόνα που αποτυπώνουν τα στοιχεία για το βιοτικό επίπεδο στην Ελλάδα
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.Α.Σ., Θεώνη Κουφονικολάκου
Η ταινία της εβδομάδας του Τσίπρα είναι το «Μεγάλο Σορτάρισμα»
Η κινηματογραφική επιλογή είναι για επενδυτές που στοιχημάτισαν στην κατάρρευση της αγοράς στεγαστικών δανείων και ο Τσίπρας τη συνδέει υπαινικτικά με τα funds και την οικονομική πίεση στους δανειολήπτες
Αλέξης Τσίπρας
12
Διπλωματικές πηγές για τις δηλώσεις Φιντάν για το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου: Η εσωτερική διαχείριση από την Τουρκία δεν μας αφορά
«Η Ελλάδα είναι η μόνη αδειοδοτούσα χώρα, έπραξε αυτό που όφειλε σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και θα συνεχίσει να το πράττει» τονίζουν οι διπλωματικές πηγές
Υπουργείο Εξωτερικών
122