Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΝΔ: Σαφές “μήνυμα” στην κυβέρνηση μετά το… μπλόκο για τις θέσεις του Αρείου Πάγου!

ΝΔ
Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Αναβάλλεται η ακρόαση των προεπιλεγέντων αντιεισαγγελέων του Αρείου Πάγου στο ελληνικό Κοινοβούλιο αναφορικά με τις θέσεις των προέδρου και εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, με τη ΝΔ να τοποθετείται με “διαρροή”.

Στο… ψυγείο φαίνεται ότι μπαίνει η ακρόαση των προεπιλεγέντων αντιεισαγγελέων του Αρείου Πάγου από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής μετά από σχετικό αίτημα που κατέθεσε η ΝΔ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Κι αυτό εξαιτίας των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων που δρομολογήθηκαν μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών. Έτσι, ο πρόεδρος της Βουλής έκανε δεκτό το αίτημα των δύο κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Εδώ θα πρέπει να υπενθυμιστεί πως είχε διεξαχθεί ψηφοφορία από τη Διάσκεψη των Προέδρων για τις θέσεις του πρόεδρου και του εισαγγελέα του Άρειου Πάγου. Αυτό που εκκρεμούσε ήταν η οριστική απόφαση του υπουργικού συμβουλίου, η οποία θα ακολουθούσε της ακρόασης των αντιεισαγγελέων που προκρίθηκαν.

Ωστόσο όπως προαναφέραμε οι πολιτικές εξελίξεις… πρόλαβαν την διαδικασία, με τη ΝΔ πάντως να τοποθετείται με μια “διαρροή” που στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση.

Τι λέει η ΝΔ

“Ο κ. Τσίπρας προανήγγειλε ότι σε 6 μέρες θα προκηρύξει εθνικές εκλογές. Είναι επομένως αυτονόητο ότι για λόγους στοιχειώδους πολιτικής ηθικής δεν νοείται να λαμβάνει στο εξής αποφάσεις που θα δεσμεύσουν την χώρα για τα επόμενα χρόνια”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις