Πολιτική

ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Οι απειλές από ημιπιτσιρικάδες είναι κάτι φυσιολογικό για εσάς

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νέα αντιπαράθεση έχει προκληθεί ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επίθεση στο γραφείο της Νίκης Κεραμέως. 

«Αυτό που βρήκε να σχολιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ από τα τρικάκια στο γραφείο της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, δεν είναι η πράξη και το απειλητικό περιεχόμενο, αλλά ο τρόπος κάλυψης από τα ΜΜΕ!» σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, για την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την χθεσινοβραδινή επίθεση στο πολιτικό γραφείο της υπουργού Παιδείας.

«Το να σου πετάνε δηλαδή τρικάκια στο γραφείο με απειλές του στυλ “Ν+2 οι ώρες σου” είναι κάτι που για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι φυσιολογικό, κάτι απλό και καθημερινό. Από αυτά που κάνουν οι “ημιπιτσιρικάδες”…», συμπληρώνει η ΝΔ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Μαρία Καρυστιανού, η Ελπίδα της Δημοκρατίας, η διακήρυξη 20 σημείων και το σόου από Αυγερινό και Μουτσάτσου
Η μητέρα της Μάρθης παρουσίασε στη Θεσσαλονίκη το πολιτικό εγχείρημά της, με αιχμές κατά του «κατεστημένου», αναφορές σε «παρακράτος» και κεντρικό αφήγημα τη Δικαιοσύνη, τα Τέμπη και την «αφύπνιση της κοινωνίας»
Παρουσίαση του νέου πολιτικού φορέα από την Μαρία Καρυστιανού, σε εκδήλωση στο "Ολύμπιον" στην Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 21 Μαΐου 2026. (Πηγή φωτογραφίας: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ 19
Φωτεινή Αραμπατζή για ΟΠΕΚΕΠΕ: Είμαι παντελώς αθώα, θα συνεχίσω να σηκώνω τα τηλέφωνα για τους αγρότες
«Στοχοποιήθηκα, περίπου, ως συνεργός εγκληματικής οργάνωσης, μπήκα στο κάδρο ενός υποτιθέμενου σκανδάλου» λέει μεταξύ άλλων η πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης
Φωτεινή Αραμπατζή
Τηλεφώνημα Γεωργιάδη στη φτωχή αγρότισσα που δώρισε ασθενοφόρο στο ΕΣΥ - «Ένα μεγάλο ευχαριστώ»
Παράλληλα, ο υπουργός Υγείας δεσμεύτηκε για την αγορά νέου αξονικού τομογράφου στο νοσοκομείο Βέροιας, ο οποίος θα φέρει το όνομα του εκλιπόντος βουλευτή Ημαθίας Απόστολου Βεσυρόπουλου
Άδωνις Γεωργιάδης
Φλωρίδης σε Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: «Υπάρχει μία κωμωδία με τον Γιώργο Κωνσταντίνου που έχει ανεβεί σε παγκάκι, πλησιάζετε επικίνδυνα προς αυτό»
Οι τόνοι ανέβηκαν κατακόρυφα όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου παρενέβαινε συνεχώς όταν ο Γιώργος Φλωρίδης απαντούσε στον Νίκο Ανδρουλάκη
Γιώργος Φλωρίδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου 12