Πολιτική

ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Ψηφίστε τις τροπολογίες μας για αφορολόγητο και μείωση ΦΠΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ που δήθεν ενδιαφέρεται για το συμφέρον των πολλών ας το αποδείξει υπερψηφίζοντας τις τροπολογίες, λέει η ΝΔ.

Να υπερψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις τροπολογίες που έχει καταθέσει η ΝΔ για μείωση του ΦΠΑ στο σύνολο των προϊόντων εστίασης και να μην μειωθεί το αφορολόγητο, ζητά η εκπρόσωπος του κόμματος, Σοφία Ζαχαράκη .

«Η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε δύο τροπολογίες για να μειωθεί ο ΦΠΑ στο σύνολο των προϊόντων εστίασης και να μην μειωθεί το αφορολόγητο. Καλούμε τον ΣΥΡΙΖΑ, που δήθεν ενδιαφέρεται για το συμφέρον των πολλών, να υπερψηφίσει αυτές τις τροπολογίες», αναφέρει στην δήλωσή της η εκπρόσωπος της ΝΔ.

«Οι Έλληνες θέλουν μείωση φόρων και αυτό ακριβώς θα κάνει η ΝΔ μετά τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που πλησιάζει», καταλήγει η κ. Ζαχαράκη.

Δείτε τη δήλωση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα ΠΑΣΟΚ – Ιωακείμ Γρυσπολάκη για τα Βορίζια και την οπλοκατοχή στην Κρήτη: «Όταν το θράσος και η εχθροπάθεια δεν έχουν όρια»
«Ο διορισμένος από την Υπουργό Πολιτισμού Διευθυντής του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου, Ιωακείμ Γρυσπολάκης, έκανε μία αποκρουστική ανάρτηση», σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης έριξε «καρφί» για τον Αντώνη Σαμαρά: Εχθροπραξία και μισαλλοδοξία στα εθνικά θέματα είναι καταστροφική
Η αναφορά του υπουργού Εξωτερικών στη Βουλή εκλήφθηκε από πολλούς, ως μια απάντηση με νόημα για όσα του καταλόγισε στην τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρώην πρωθυπουργός
Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης στη Βουλή 8
Νίκος Ανδρουλάκης: Δεν δέχομαι μια τραγωδία να γίνεται reality show και πεδίο στείρας κομματικής αντιπαράθεσης
«Δεν δέχομαι μια τραγωδία να γίνεται reality show, μία τραγωδία να γίνεται πεδίο στείρας κομματικής αντιπαράθεσης για να βγάλει την ουρά της έξω η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη»
Ο Νίκος Ανδρουλακης
9
Σαμαράς: Το ενδεχόμενο νέου κόμματος, η σκληρή επίθεση στον Μητσοτάκη, το «ουδέν σχόλιο» από Μαξίμου και οι «γαλάζιοι» ψίθυροι
Απάντησε και στις αιχμές που είχε αφήσει εναντίον του ο κ. Μητσοτάκης όταν είχε μιλήσει για «πατριώτες της φακής και του καναπέ», σημειώνοντας ότι «αυτά είναι όλα δείγματα αλαζονείας και θεσμικής απρέπειας»
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ 72