Πολιτική

ΝΔ: Τσίπρας, Καμμένος και Κοτζιάς αλληλοεκβιάζονται

Ανακοίνωση μετά το οργισμένο σημερινό tweet του Νίκου Κοτζιά εξέδωσε η ΝΔ ζητώντας για ακόμα μια φορά να δοθεί στην δημοσιότητα η 9σέλιδη επιστολή παραίτησής του.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Γιατί αποπέμφθηκε ο κ. Κοτζιάς και ποιους εννοεί σήμερα ο πρώην υπουργός ότι είναι οι “εκβιαστές και οι διεφθαρμένοι” που “χτυπούν τη Δημοκρατία”; Όσο δεν δημοσιοποιείται η επιστολή παραίτησής του, τόσο επιβεβαιώνεται ότι οι κ. Τσίπρας, Κοτζιάς και Καμμένος αλληλοεκβιάζονται για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Κοτζιάς μία ημέρα μετά την τελετή παράδοσης – παραλαβής και την ορκωμοσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ως υπουργός Εξωτερικών, και ενώ συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για το έντονο παρασκήνιο της παραίτησης του, τοποθετήθηκε με ένα οργισμένο tweet.

«Με λάσπη, ψέματα, συκοφαντίες, υπονομεύουν την τιμή, υπόληψη και αξιοπρέπεια μου. Εκβιαστές, διεφθαρμένοι, μπιστόλια του συστήματος υπονομεύουν την αξιοπρέπεια και την τιμή οποίου τους αντιστέκεται. Έτσι κτυπΆνε και τη λειτουργία της δημοκρατίας. Η παραίτηση είναι πράξη ευθύνης», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας: Αλλάζουν όλα στην Άμυνα για μια χώρα ισχυρή και ανθεκτική
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μίλησε για την απειλή του casus belli, την ανάγκη αμυντικής καινοτομίας, τη συνεργασία με την ελληνική βιομηχανία και τη μετάβαση από την αγορά προϊόντων στις λύσεις επιχειρησιακών προβλημάτων
Νίκος Δένδιας
Παππάς προς Φάμελλο: «Δεν ζήτησε κανείς εντολή για να κρυφτεί το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ»
Ο βουλευτής του κόμματος ζητεί επαναξιολόγηση της απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής και σαφή οδικό χάρτη για την επόμενη ημέρα, θέτοντας ερωτήματα για τις αρμοδιότητες της ηγεσίας
Νίκος Παππάς και Σωκράτης Φάμελλος