Πολιτική

ΝΔ: Υποψήφια στον Ανατολικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής η Χαρά Ξάνθη

Υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές, στον Ανατολικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής (πρώην υπόλοιπο Αττικής) θα είναι σύμφωνα με ενημέρωση από τη ΝΔ η Χαρά Ξάνθη, που συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Χαρά Ξάνθη γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα. Σπούδασε δημοσιογραφία και συνεχίζει τις σπουδές της στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών.

Από το 1999 ως το 2014 εργάστηκε ως στέλεχος στον ιδιωτικό τομέα. Σήμερα αρθρογραφεί σε έντυπα μέσα της Ανατολικής Αττικής, όπου και διαμένει, ενώ έχει εργαστεί σε πολιτιστικούς οργανισμούς. Μεταξύ άλλων έχει συντονίσει σειρά εκπομπών με θέματα πολιτιστικής πολιτικής από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Από το 2015 είναι ενεργό μέλος του Τομέα Πολιτισμού της ΝΔ και μέλος του Μητρώου Στελεχών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Σηκώνουν μανίκια» στο Μέγαρο Μαξίμου: Ο στόχος της αυτοδυναμίας, η διαιρεμένη αντιπολίτευση και τα νέα κόμματα Τσίπρα και Καρυστιανού
Στο Μέγαρο Μαξίμου δηλώνουν ότι ο μοναδικός και υπέρτατος στόχος παραμένει σταθερά η αυτοδυναμία στις εκλογές, και παραπέμπουν στο 2023, όταν, παρά τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, τελικά η ΝΔ έλαβε ισχυρή εντολή
Μέγαρο Μαξίμου 7
ΥΠΕΘΑ σε Τουρκία: Η Ελλάδα δεν αποδέχεται αναθεωρητικές προσεγγίσεις και τετελεσμένα
Αιχμηρή απάντηση της Αθήνας στον απόηχο των νέων προκλητικών δηλώσεων του Γκιουλέρ για την Αν. Μεσόγειο - «Οι Ένοπλες Δυνάμεις διατηρούν υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα και αποτρεπτική ισχύ»
Φρεγάτα
«ΕΛΑΣ – Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη»: Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Τσίπρα αναλαμβάνει η Θεώνη Κουφονικολάκου
Στο επικοινωνιακό επιτελείου του νέου πολιτικού εγχειρήματος του πρώην πρωθυπουργού, ως αναπληρωτές ορίζονται οι: Καρπουχτσής, Μπαλατσούκας, Νυφούδης και Παπαδοπούλου
Η Θεώνη Κουφονικολάκου 58