Πολιτική

ΝΔ: Υποψήφια στον Ανατολικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής η Χαρά Ξάνθη

Υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές, στον Ανατολικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής (πρώην υπόλοιπο Αττικής) θα είναι σύμφωνα με ενημέρωση από τη ΝΔ η Χαρά Ξάνθη, που συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Χαρά Ξάνθη γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα. Σπούδασε δημοσιογραφία και συνεχίζει τις σπουδές της στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών.

Από το 1999 ως το 2014 εργάστηκε ως στέλεχος στον ιδιωτικό τομέα. Σήμερα αρθρογραφεί σε έντυπα μέσα της Ανατολικής Αττικής, όπου και διαμένει, ενώ έχει εργαστεί σε πολιτιστικούς οργανισμούς. Μεταξύ άλλων έχει συντονίσει σειρά εκπομπών με θέματα πολιτιστικής πολιτικής από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Από το 2015 είναι ενεργό μέλος του Τομέα Πολιτισμού της ΝΔ και μέλος του Μητρώου Στελεχών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνητικές πηγές κατά Κουτεντάκη της ΕΛΑΣ: Μπορεί να έχει έρθει το επόμενο Νόμπελ Οικονομίας και να μην το έχουμε καταλάβει
«Ας μας εξηγήσει ο κ. Κουτεντάκης πώς γίνεται ένα πρόγραμμα που κοστολογείται ετησίως 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ, όπως ο ίδιος τέσσερις φορές ρητώς ανέφερε»
Ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης από το Καστελόριζο: Μέσα στην επόμενη τετραετία πρέπει να έχουμε κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα – 37 έργα 27 εκατ. ευρώ
«Στόχος είναι να υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε «τα νέα παιδιά, οι νέοι Καστελλοριζιοί, να μπορούν να ζήσουν και να προκόψουν εδώ στον τόπο τους»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Καστελόριζο 85