Πολιτική

Νέα ανάρτηση Δούκα για τα πατίνια: Μην υποτιμάτε τη δουλειά που γίνεται

«Η διαβούλευση τελειώνει και ακόμη δεν έχετε καταθέσει ούτε μία πρόταση. Ούτε μία γραμμή. Δεν μπήκατε καν στον κόπο να τη διαβάσετε»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με ανάρτησή του στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας απάντησε στην ανακοίνωση που έβγαλε η παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη με τα πατίνια, αλλά και σε όσα ανέφερε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Δόμνα Μιχαηλίδου, για το ίδιο θέμα.

Μεταξύ άλλων, ο Χάρης Δούκας λέει ότι η διαβούλευση για τα πατίνια τελειώνει και «οι μόνοι που δηλώνετε άγνοια, είστε εσείς» απευθυνόμενος στην Δόμνα Μιχαηλίδου, τον Κώστα Μπακογιάννη «και λοιπούς συνδαιτυμόνες».

«Η διαβούλευση για τα πατίνια είναι αναρτημένη εδώ και 10 ημέρες. Μιλάμε για 400 σελίδες αναλυτικής δουλειάς, τεχνικής, νομικής και κοινωνικής τεκμηρίωσης. Κάτι που δεν έχει ξαναγίνει σε τέτοιο επίπεδο στην Αθήνα. Συζητήσαμε με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τους κατοίκους. Οι μόνοι που δηλώνετε άγνοια είστε εσείς», αναφέρει ο ο Χάρης Δούκας.

Και στη συνέχεια τονίζει:

«Η διαβούλευση τελειώνει και ακόμη δεν έχετε καταθέσει ούτε μία πρόταση. Ούτε μία γραμμή. Δεν μπήκατε καν στον κόπο να τη διαβάσετε.

Η Αθήνα έχει σχέδιο που θα προσφέρει ασφάλεια για πεζούς και ΑμεΑ, κανόνες για τα πατίνια, σεβασμό στον δημόσιο χώρο. Αν θέλετε να συμμετέχετε, προλαβαίνετε. Αν όχι, τουλάχιστον μην υποτιμάτε τη δουλειά που γίνεται, για πρώτη φορά με σοβαρότητα, συμμετοχικότητα και διαφάνεια».

Νωρίτερα, η παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη, σε ανακοίνωσή της, τόνιζε μεταξύ άλλων: «Όχι άλλο πατίνι πεταμένο όπου να ‘ναι»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Σε έναν αβέβαιο κόσμο η Ελλάδα πρέπει να είναι παρούσα με συμμαχίες και με σχέδιο, προτεραιότητά μας το κόστος ζωής
«Με την Τουρκία, είναι αναγκαίο να έχουμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας, όμως ο ουσιαστικός διάλογος όμως δεν μπορεί να συνυπάρχει με μονομερείς ενέργειες που παραβιάζουν τη διεθνή νομιμότητα»
Κυριάκος Μητσοτάκης 117
Η επόμενη μέρα στην ΕΛΑΣ: Από την οργανωτική συγκρότηση στην «πολιτική κατάληψη» της περιφέρειας
Το επιτελείο Τσίπρα περνά από τη φάση της ίδρυσης στη φάση της εξάπλωσης - Το στοίχημα των 59 περιφερειών, οι περιοδείες και η προσπάθεια να αποκτήσει το νέο κόμμα πραγματικές ρίζες στην κοινωνία
Αλέξης Τσίπρας 16