Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Νέα ανάρτηση Πολάκη για Novartis και προστατευόμενο μάρτυρα

Νέα ανάρτηση Πολάκη για Novartis και προστατευόμενο μάρτυρα

«Ήταν μόνο η αρχή», σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με ανάρτηση του στο Facebook την άσκηση ποινικής δίωξης για σοβαρότατο κακουργηματικού βαθμού αδίκημα που αφορά διακίνηση παράνομων χρημάτων στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας Novartis σε βάρος του προστατευόμενου μάρτυρα, πρώην συμβούλου στο υπουργείο Υγείας.

Έγραψε μεταξύ άλλων ο κ. Πολάκης «Κανένα παρακράτος, καμια “αργοπορία” ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ τη διερεύνηση και τιμωρία αυτών που ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ τη χώρα και τώρα τολμάνε να κουνάνε το δάκτυλο, να απειλούν με μηνύσεις και να θέλουν οι “άριστοι της λαμογιάς” να ξανακυβερνήσουν!!! Απο αύριο στοιχεία με ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ονόματα και διευθύνσεις ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ…Τέρμα η υπομονή και η ανοχή στους αργούς ρυθμούς και στις υπόγειες κινήσεις των μηχανισμών της διαφθοράς!!!».

Εν συνεχεία ο κ. Πολάκης παραθέτει στην ανάρτησή του σχετικό δημοσίευμα της δημοσιογράφου Άντας Ψαρρά από την “Εφημερίδα των Συντακτών” με τίτλο «Τώρα τι θα πουν;»:

«Ο προστατευόμενος μάρτυρας -στο σκάνδαλο Novartis- ηταν ο δικός τους άνθρωπος, ο “κολλητός”. Και πήγε να την κοπανήσει…Ενδιαφέρον θα έχουν τις αμέσως επόμενες ώρες και ημέρες οι αντιδράσεις όσων έγραφαν, δήλωναν αλλά και απειλούσαν ευθέως εκείνους που μέσα στο Μαξίμου…δήθεν συνωμοτούσαν προκειμένου να στηθούν σκευωρίες εναντίον πρώην κυβερνητικών αξιωματούχων για το τεράστιο σκάνδαλο της Novartis.

Τα πιο σφοδρά βέλη μάλιστα εκτοξεύτηκαν από τους κ.κ. Σαμαρά, Λοβέρδο, Γεωργιάδη κλπ. κατά των προστατευόμενων μαρτύρων τους οποίους κατηγορούσαν ότι ήταν στημένοι από το ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα που αποκαλύφθηκε ότι ο δικός τους άνθρωπος, ο «κολλητός», ο πρώην υπουργικός σύμβουλος, φέρεται να είναι ένα από τα πρόσωπα που κατέθεσαν ως προστατευόμενοι μάρτυρες τί θα πουν άραγε τα «θύματα» της σκευωρίας και τα μιντιακά φερέφωνα τους;

Τώρα που με συντονισμένες ενέργειες και υπό την επίβλεψη ανώτατου εισαγγελικού λειτουργού πιάστηκε ο κύριος καθηγητής να προσπαθεί κοινώς να την κοπανήσει α λα Χριστοφοράκο, τί θα πουν άραγε όλοι εκείνοι που απειλούσαν με μηνύσεις και φυλακή τους «κουκουλοφόρους»;

Ολοι εκείνοι που τριγυρνούν μέχρι και σήμερα στα φιλικά τους ΜΜΕ διαλαλώντας ότι το σκάνδαλο της φαρμακευτικής που στοίχισε 23 δισ. στο δημόσιο είναι μία σκευωρία τί θα υποστηρίξουν για τον δικό τους άνθρωπο που προσπάθησε να διαφύγει;

Κακά τα ψέμματα όσο καθυστερεί η κύρια ανάκριση, όσο δεν έχουν ακόμα κληθεί για καταθέσεις ή και ανακρίσεις τα μεγαλοστελέχη της εταιρείας και όλοι όσοι φέρονται να γνωρίζουν ή να έχουν διαπράξει βαριά αδικήματα θα υπάρχει διαρκώς ο κίνδυνος να διαφύγουν όπως διέφυγαν τόσοι και τόσοι άλλοι στο παρελθόν και κυρίως όπως διέφυγαν σε παραδείσους τα χρήματα του ελληνικού λαού.

Μόνο αν προχωρήσει η δικαστική διερεύνηση θα είναι εφικτό να διαχωριστούν οι ένοχοι από τους αθώους και να αποκατασταθεί ένα ελάχιστο αίσθημα δικαίου στους πολίτες».

Όλη η ανάρτηση Πολάκη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις