Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέα δίκη για τον Η. Κασιδιάρη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η υπόθεση της μήνυσης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής και κατηγορούμενου για την υπόθεση της “εγκληματικής οργάνωσης”, Ηλία Κασιδιάρη, σε βάρος της πανεπιστημιακού, Μαίρης Μαυρή – Βαβαγιάννη η οποία ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε επίθεση στην Πανεπιστημιούπολησε βάρος φοιτητή τον Οκτώβριο του 2007, εκδικάζεται σήμερα ενώπιον του Ι΄Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας.

Η πανεπιστημιακός ως αυτόπτης μάρτυρας στην υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης στην Πανεπιστημιούπολη είχε κρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου των δραστών. Η έρευνα της αστυνομίας εδειξε” ότι ιδιοκτήτης του ήταν ο (μετέπειτα) βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, ωστόσο, αθωώθηκε από το δικαστήριο, λόγω αμφιβολιών και στη συνέχεια, έκανε μήνυση στη κυρία Μαυρή-Βαβαγιάννη που ήταν βασικός μάρτυς, η οποία αναμένεται να εκδικαστεί σήμερα.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Πανεπιστημίου Αθηνών έχει απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Πανεπιστημιακούς να παρευρεθούν στη δίκη για να συμπαρασταθούν στη συνάδελφο τους.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε