Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Νέα Δημοκρατία – Αναβολή εκλογών: “Μύδροι” Άδωνι Γεωργιάδη κατά Παπαμιμίκου!

Φωτό - newsIT
Φωτό - newsIT

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε εναντίον του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας και προέδρου της ΚΕΦΕ ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, για το σημερινό φιάσκο. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε.

“Είμαστε όλοι Νεοδημοκράτες, είμαστε όλοι αγαπημένοι” έλεγε στους ψηφοφόρους σε εμφανές κλίμα έντασης ο Άδωνις Γεωργιάδης, φτάνοντας στο εκλογικό κέντρο του Περιστερίου! Να σημειώσουμε πως στο συγκεκριμένο εκλογικό κέντρο ο Άδωνις Γεωργιάδης θα ψήφιζε σήμερα, αν δεν είχε γίνει το… Βατερλώ με την εκλογική διαδικασία.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε αρχικά: “Όσοι νομίζουν ότι θα διαλύσουν τη ΝΔ για να αφήσουν ανενόχλητο το ΣΥΡΙΖΑ πλανώνται πλάνην οικτράν. Το σημερινό φιάσκο έχει υπευθύνους που πρέπει να παραιτηθούν. Να διαφυλάξουμε την ενότητά μας ως κόρην οφθαλμού και να κάνουμε αδιάβλητες εκλογές που προφανώς δε μπορούν να γίνουν σήμερα”.

Σε ερώτηση για το ποιος φταίει, ο Άδωνις Γεωργιάδης άφησε σαφείς αιχμές για τον Ανδρέα Παπαμιμίκο: “Τις εκλογές αυτές είχε αναλάβει η ΚΕΦΕ και το κόμμα. Άρα υπάρχουν υπεύθυνοι με ονοματεπώνυμα. Από χθες είχα εκφράσει την ανησυχία μου. Η ΚΕΦΕ με διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει κανονικά διαδικασία“.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε