Πολιτική

Νέα Δημοκρατία εναντίον Παύλου Πολάκη: «Διχασμός, μισαλλοδοξία και ρεβανσισμός»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε ακόμη μια ανακοίνωση εναντίον του Παύλου Πολάκη, με το κυβερνών κόμμα να χαρακτηρίζει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «alter ego» του Αλέξη Τσίπρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Ο κ. Πολάκης μιλώντας σε κομματική εκδήλωση στη Νίκαια απείλησε με ρεβάνς όσους είναι απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ εξηγώντας πως “η δεύτερη φορά πρέπει να είναι αλλιώς και πρέπει να είμαστε και εμείς αλλιώς- και δεν μπορούμε να πούμε πια ότι δεν ξέραμε. Ήρθαμε, είδαμε, ξέρουμε τι γίνεται. Ξέρουμε και ποιοι μας πολέμησαν και πως μας πολέμησαν και έχουμε πλέον τη γνώση και έχουμε την απόφαση”.

Διχασμός, μισαλλοδοξία και ρεβανσισμός. Αυτά εκφράζει για πολλοστή φορά ο κ. Πολάκης. Και φυσικά έχει όλη την άνεση να τα λέει ως alter ego του κ. Τσίπρα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης: 28 χρόνια μετά, τα κανάλια περιφερειακής εμβέλειας αδειοδοτούνται οριστικά – Ιστορική θεσμική αλλαγή
Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, «το πιο σημαντικό είναι ότι αυτό το νομοσχέδιο δεν γεννήθηκε μέσα σε ένα γραφείο, αλλά είναι αποτέλεσμα μιας διαβούλευσης περίπου δύο ετών»
Παύλος Μαρινάκης
Χατζηδάκης για «Ατζέντα 2030»: Παραγωγικότητα, νέο κράτος και ισχυρότερη Ελλάδα – «Εμείς με νέες ιδέες, οι άλλοι με τοξικότητα»
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναλαμβάνει τον συντονισμό του νέου προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και εξαπολύει επίθεση στην αντιπολίτευση
Κυριάκος Μητσοτάκης
Σύγκρουση στη Βουλή για τον μόνιμο υφυπουργό στο ΥΠΕΞ: Η αντιπολίτευση βλέπει «τακτοποίηση» Χατζηβασιλείου, ο όρος υπάρχει στο Σύνταγμα λέει ο Γεραπετρίτης
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας καταγγέλλουν θεσμικό τέχνασμα μετά τον ανασχηματισμό
Γιώργος Γεραπετρίτης