Πολιτική

Νέα Δημοκρατία για επίθεση στον Γεωργιάδη: Ο Πολάκης δείχνει το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά την «επίσκεψη» του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη, ξέσπασε πολιτική κόντρα. Αφορμή, εκτός από τα τρικάκια και τα μακαρόνια στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης, ένα tweet του Παύλου Πολάκη, το οποίο σχολίασε η Νέα Δημοκρατία.

«Την ώρα που επίσημα ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδιδε ανακοίνωση καταδικάζοντας την επίθεση στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη, το alter ego του κ. Τσίπρα, ο κ. Πολάκης, αναρτούσε ειρωνικό tweet για την εν λόγω επίθεση. Θα τον αποδοκιμάσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Προφανώς όχι. Άλλωστε έχει αποδειχθεί πολλές φορές, ότι ο κ. Πολάκης είναι ο εκφραστής της κομματικής “γραμμής” και δείχνει το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της.

Ο Παύλος Πολάκης είχε ανεβάσει φωτογραφία από τα μακαρόνια που πέταξε ο Ρουβίκωνας έξω από το σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη, γράφοντας: «Σοκ και δεος… Ο τρόμος πάνω από την πόλη… Τα μακαρόνια να ‘ναι 6».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέα πυρά Σαμαρά κατά κυβέρνησης: «Αν φύγουμε από την Κύπρο, θα πρόκειται για εθνικό ευτελισμό»
Ο πρώην πρωθυπουργός προειδοποίησε ότι τυχόν αποχώρηση των ελληνικών δυνάμεων από τη Μεγαλόνησο μετά την κρίση στη Μέση Ανατολή θα συνιστούσε μήνυμα υποχώρησης απέναντι στην Τουρκία
Αντώνης Σαμαράς
23
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Αυξάνουμε τις ροές LNG από τις ΗΠΑ, μέσω Ελλάδας, προς ΝΑ Ευρώπη και Ουκρανία
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα συνδέει τις αυξημένες ροές υγροποιημένου φυσικού αερίου με την ενεργειακή και εθνική ασφάλεια, προαναγγέλλοντας επαφές σε Βουκουρέστι και Σόφια για τον «Κάθετο Διάδρομο»
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Κοντογεώργης: Κάθε εβδομάδα παράτασης του πολέμου, μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις σε ανάπτυξη και πληθωρισμό
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ απέκλεισε εκ νέου το σενάριο πρόωρων εκλογών και συνέδεσε την πορεία της οικονομίας με τη διάρκεια της κρίσης στη Μέση Ανατολή
Θανάσης Κοντογεώργης
Κυριάκος Μητσοτάκης για Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών: «Απαντούμε με πράξεις σε ένα αίτημα δεκαετιών»
Σύσκεψη στο Μαξίμου για τα επόμενα βήματα μετά την ψήφιση του νόμου ίδρυσης της ΑΣΠΤ, του πρώτου δημόσιου ανώτατου ιδρύματος στη χώρα για τη δραματική, την ορχηστική και τη μουσική τέχνη
Κυριάκος Μητσοτάκης