Πολιτική

Νέα Δημοκρατία για ΣΥΡΙΖΑ: Επιχειρεί να προκαταλάβει την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία με την οποία απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση του Ειδικού Δικαστηρίου του Νίκου Παππά.

Όπως τονίζει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της «δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον ΣΥΡΙΖΑ, από το να σπεύσει να προδικάσει και να προκαταλάβει την απόφαση του ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου, πανηγυρίζοντας για την πρόταση της εισαγγελέως στην υπόθεση του Νίκου Παππά, ο οποίος θυμίζουμε ότι δικάζεται για παράβαση καθήκοντος για το στήσιμο του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών και την απόπειρα χειραγώγησης των μέσων ενημέρωσης με συγκατηγορούμενο τον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα».

«Η αγωνία της Κουμουνδούρου είναι πρόδηλη και για μια ακόμη φορά ξεπερνά κάθε όριο επιδεικνύοντας μια ακραία και αντιθεσμική συμπεριφορά που προσβάλλει τη λειτουργία του κράτους δικαίου», αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση.

Η Νέα Δημοκρατία με αίσθημα σοβαρότητας και ευθύνης δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον ολισθηρό θεσμικό κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ και δεν θα τοποθετηθεί όσο η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν έχει εκδοθεί η τελική ετυμηγορία.

Θα περιμένουμε την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου, το οποίο θα κρίνει μακριά από επικοινωνιακούς θορύβους και κομματικές σκοπιμότητες», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης για ραντεβού Μητσοτάκη με αγρότες: Το θέμα αυτό δεν είναι στα χέρια μας, έχουμε τις δικές μας προτάσεις
«Οι προτάσεις μας είναι 7 λεπτά η κιλοβατώρα, για 5 χρόνια, για να υπάρχει χαμηλό κόστος παραγωγής, 5 ευρώ το πάγιο και 120 δόσεις γιατί τα χρέη είναι πολλά»
Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στη Δυτική Μακεδονία
Κυριάκος Μητσοτάκης σε πολίτες στο Μοσχάτο: Να είστε προσεκτικοί σε όσα ακούτε και όσα σας υπόσχονται κάποιες «σειρήνες»
«Τους πειραματισμούς με τον λαϊκισμό η χώρα τούς πλήρωσε πολύ ακριβά στο παρελθόν και πιστεύω ότι αυτά τα διδάγματα έχουν γίνει μαθήματα για τους πολίτες»
Περιοδεία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μοσχάτο και συνομιλία με πολίτες
6
«Πονοκέφαλος» στο στρατόπεδο Τσίπρα για το κόμμα Καρυστιανού – Πώς επηρεάζονται οι εκλογικές δεξαμενές του πρώην πρωθυπουργού
Παρά την έντονη δημοσιότητα που συνοδεύει τις κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα, τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων δεν επιβεβαιώνουν τη δυναμική που προσδοκούσε
Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας 17