Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Νέα Δημοκρατία: Η κυβέρνηση κοροϊδεύει τους πολίτες τάζοντας 10.000 διορισμούς

Νέα Δημοκρατία: Η κυβέρνηση κοροϊδεύει τους πολίτες τάζοντας 10.000 διορισμούς

Έντονη κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην εξαγγελία Τζανακόπουλου περί 10.000 προσλήψεων, μετά το προσχέδιο της συμφωνίας Τσίπρα – Ιερώνυμου.

“Με τη συμφωνία αυτή απελευθερώνονται 10.000 θέσεις δημοσίων υπαλλήλων”, ήταν η χαρακτηριστική φράση του κυβερνητικού εκπροσώπου στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών που “άναψε φωτιές”.

“Επειδή έχουμε καταφέρει να καταλήξουμε σε συμφωνία με τους θεσμούς πριν τη λήξη των μνημονίων που προβλέπει το 1:1 στο Δημόσιο, αυτό μας δίνει τη δυνατότητα στα επόμενα χρόνια να συμπληρώσουμε αυτές τις θέσεις με προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων κατά κύριο λόγο για να καλύψουμε κοινωνικές ανάγκες, του κοινωνικού κράτους, δηλαδή γιατρούς, εκπαιδευτικούς και όποιες άλλες ανάγκες κρίνει η ελληνική κυβέρνηση ότι απαιτείται να καλυφθούν”, πρόσθεσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Σχολιάζοντας το απόσπασμα αυτό, η αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Σοφία Ζαχαράκη, δήλωσε:  “Η κυβέρνηση παριστάνει πως δεν κατάλαβε ότι τους κληρικούς θα συνεχίσει να τους πληρώνει το κράτος. Και κοροϊδεύει τους πολίτες, τάζοντας 10.000 διορισμούς, την ίδια ώρα που τους έχει γονατίσει στους φόρους. Είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στην επερχόμενη ήττα του δεν θα διστάσει να τινάξει τη χώρα στον αέρα».

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις