Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Νέα Δημοκρατία κατά Καμμένου: Τα σκάνδαλα δεν έχουν τέλος – Έκθετος ο Τσίπρας

Νέα Δημοκρατία Καμμένος

Ο Πάνος Καμμένος μπαίνει ξανά στο στόχαστρο για το ταξίδι του στο Λονδίνο. Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της βάζει στο κάδρο, εκτός του υπουργού Άμυνας και τον πρωθυπουργό.

Αφορμή για τη νέα επίθεση από τη Νέα Δημοκρατία το σημερινό (30.09.2017) πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Παραπολιτικά. Σύμφωνα με αυτό, ο Πάνος Καμμένος πλήρωσε με μετρητά στο ξενοδοχείο όπου έμεινε στο Λονδίνο.

Η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο για ψέματα και σκάνδαλα του Πάνου Καμμένου που δεν έχουν τέλος. Τον κατηγορεί πως σε περίοδο capital control, ξόδεψε σε ένα Σαββατοκύριακο τα μισά από τα χρήματα που δηλώνει στο πόθεν έσχες.

«Ο κ. Τσίπρας είναι, πλέον, εξίσου εκτεθειμένος» αναφέρει η ΝΔ και κατηγορεί τον πρωθυπουργό πως «καλύπτει» τον Πάνο Καμμένο για να παραμείνουν αμφότεροι στην εξουσία.

Όλη η ανακοίνωση της ΝΔ

«Τα ψέματα και τα σκάνδαλα του κ. Καμμένου δεν έχουν τέλος.

Τώρα αποδεικνύεται ότι κυκλοφορούσε σε καζίνο στο εξωτερικό, πληρώνοντας με μετρητά που δεν δικαιολογούνται σε περίοδο capital control, ξοδεύοντας σε ένα Σαββατοκύριακο τα μισά χρήματα από αυτά που δηλώνει στο πόθεν έσχες.

Η κατακραυγή του ελληνικού λαού για την προκλητικότητά του είναι καθολική.

Ο κ. Τσίπρας είναι, πλέον, εξίσου εκτεθειμένος γιατί τον καλύπτει και συνεχίζει το συνεταιρισμό τους, για να παραμείνουν στην εξουσία.

Άλλωστε, αν δεν ταιριάζανε, δεν θα συμπεθεριάζανε».

Βίτσας: Το άκρον άωτον του λαϊκισμού

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας υπερασπίστηκε τον Πάνο Καμμένο. Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου (30.09.2017) στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ έθεσε θέμα ιδιωτικότητας και τόνισε πως ό,τι γίνει είναι το άκρον άωτον του λαϊκισμού.

«Συζητάμε πια ζητήματα που αφορούν στην ιδιωτικότητα (…) Το ανάγουμε σε κεντρικό πολιτικό ζήτημα, ερχόμαστε στη Βουλή και το συζητάμε, ενώ το θέμα ήταν άλλο, γιατί, για να κερδίσουμε κάποιες εντυπώσεις. (…) είναι το άκρον άωτον του λαϊκισμού».

Παραίτηση Καμμένου ζητά ο Θεοδωράκης

Την παραίτηση του Πάνου Καμμένου ζήτησε, από την πλευρά του, ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο επικεφαλής του Ποταμιού, με tweet στον προσωπικό του λογαριασμό, κατηγορεί τον Πάνο Καμμένο πως είπε ψέματα στη Βουλή και την παραπλάνησε με άσχετα χαρτιά.

«Δεν έχει άλλο λόγο από την παραίτηση. Αλλιώς το λόγο έχει ο κ. Τσίπρας» έγραψε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις