Πολιτική

Νέα Δημοκρατία: Live η εκλογή προέδρου – Εμφύλιος μετά το φιάσκο! Αναβλήθηκε η διαδικασία, όλοι ζητούν παραιτήσεις!

- Δεν παραιτείται από πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης που νωρίτερα ζήτησε αναβολή της εκλογικής διαδικασίας - Φτάνει σε λίγη ώρα στα γραφεία του κόμματος
- Το ηλεκτρονικό σύστημα δεν λειτούργησε... ποτέ και η ΚΕΦΕ αποφάσισε οριστική αναβολή της διαδικασίας!
- Σφοδρή επίθεση του Άδωνι Γεωργιάδη στον Ανδρέα Παπαμιμίκο!
- Τζιτζικώστας: "Να παραιτηθεί ο Μεϊμαράκης και όλη η ΚΕΦΕ! Ζητώ συνάντηση και των 4 υποψηφίων σήμερα στις 19:00"
- Θετικά βλέπει η Μαριέττα Γιαννάκου την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να γίνει μεταβατική πρόεδρος, αρκεί να το δεχθούν και οι 4 υποψήφιοι, αλλά και τα όργανα της ΝΔ
- Εκατοντάδες ψηφοφόροι της ΝΔ είχαν καταφθάσει από νωρίς στα εκλογικά κέντρα και έφευγαν απογοητευμένοι, χωρίς να λείψει η ένταση σε κάποιες περιπτώσεις!
- Στελέχη της ΟΝΝΕΔ έφτασαν στη Συγγρού για να διαμαρτυρηθούν στον Ανδρέα Παπαμιμίκο!

Η Νέα Δημοκρατία εκλέγει σήμερα νέο πρόεδρο, με τους Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Απόστολο Τζιτζικώστα, Κυριάκο Μητσοτάκη και Άδωνι Γεωργιάδη να ρίχνονται στον πρώτο γύρο της “μάχης” για την προεδρία. Ήδη τα πρώτα προβλήματα έχουν δημιουργηθεί, αφού οι κάλπες άνοιξαν κανονικά στις 07:00 το πρωί της Κυριακής αλλά μόνο μέχρι… να ξανακλείσουν!

Ήδη από το βράδυ του Σαββάτου υπήρχε έντονη φημολογία για προβλήματα στο ηλεκτρονικό σύστημα, η οποία επιβεβαιώθηκε, αφού παρά το ότι ψηφοφόροι κατέφθαναν ήδη στα εκλογικά κέντρα από νωρίς το πρωί της Κυριακής, δεν μπορούσαν να ψηφίσουν!

Δείτε λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν στην εκλογική μάχη της “γαλάζιας” παράταξης από την συντακτική ομάδα του newsit.gr

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αυγενάκης απορρίπτει τη θέση προέδρου σε νέο αναπτυξιακό φορέα και κατηγορεί ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
«Στην πολυετή πολιτική μου διαδρομή έχω μάθει να πορεύομαι με πίστη στη θεσμικότητα με επιμονή στη διαφάνεια και στην έμπρακτη στήριξη πρωτοβουλιών ανάπτυξης» αναφέρει ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής της ΝΔ
Λευτέρης Αυγενάκης
Στα «κάγκελα» ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για την τοποθέτηση σε αγροτικό φορέα στην Κρήτη: «Θεσμικός κατήφορος», «Αυτή είναι η "αριστεία" της ΝΔ»
Χαριλάου Τρικούπη και Κουμουνδούρου συνδέουν ευθέως την επιλογή του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
Λευτέρης Αυγενάκης
Ξεκίνησαν οι εργασίες του 22ου Συνεδρίου του ΚΚΕ: «Σταθερό σε κάθε δοκιμασία, έτοιμο στο κάλεσμα της Ιστορίας, για τον σοσιαλισμό»
Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ μίλησε για ανάγκη ιδεολογικής αντεπίθεσης, για ενίσχυση της συνδικαλιστικής δράσης και για «επικίνδυνο γεωπολιτικό τοπίο»
Δημήτρης Κουτσούμπας
5