Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Νέα Δημοκρατία: Μετρ της διαπλοκής ο Τσίπρας – Τι έχει να πει ο Τζανακόπουλος;

Νέα Δημοκρατία

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο από τη Νέα Δημοκρατία, με αφορμή δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον Αλέκο Φλαμπουράρη να έχει συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Ιβάν Σαββίδη και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η Νέα Δημοκρατία αποκαλεί τον πρωθυπουργό «μετρ της διαπλοκής» και κατηγορεί τον Αλέκο Φλαμπουράρη πως έπαιξε ρόλο διαμεσολαβητή μεταξύ επιχειρηματιών.

Και διερωτάται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Άραγε τι έχει να πει για όλα αυτά ο λαλίστατος κυβερνητικός εκπρόσωπος».

Το κείμενο της ανακοίνωσης

«Μετά τις αποκαλύψεις στον Τύπο το τελευταίο διήμερο, ο κ. Τσίπρας μπορεί κάλλιστα να διεκδικήσει τον τίτλο του “μετρ της διαπλοκής”.

Ο άλλοτε εκλεκτός της κυβέρνησης και νυν “αποδιοπομπαίος τράγος” της, Ιβάν Σαββίδης, φέρεται να είχε διαδοχικές συναντήσεις στο Μαξίμου προκειμένου να παράσχει στήριξη στην Κυβέρνηση επενδύοντας σε συγκεκριμένα Μ.Μ.Ε..

Ο δε κ. Φλαμπουράρης φέρεται να έπαιζε ακόμη και το ρόλο διαμεσολαβητή μεταξύ επιχειρηματιών δίπλα ακριβώς στο γραφείο του Πρωθυπουργού.

Άραγε τι έχει να πει για όλα αυτά ο λαλίστατος κυβερνητικός εκπρόσωπος;

Η απάντηση μικρή σημασία έχει καθώς οι Έλληνες φορολογούμενοι ήδη πληρώνουν πολύ ακριβά τους διαπλεκόμενους φίλους της Κυβέρνησης, η οποία έχει δυστυχώς συμφωνήσει και νέα μείωση των συντάξεων και του αφορολόγητου και μετά το τέλος της θητείας της».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις