Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Νέα Δημοκρατία: Όλοι μαζί και… Σαμαράς χώρια – Δυσαρέσκεια Άδωνι!

Νέα Δημοκρατία: Όλοι μαζί και… Σαμαράς χώρια – Δυσαρέσκεια Άδωνι!

Μαλλιά κουβάρια έχουν γίνει οι υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να εγκαταλείπει τη Μαδρίτη και τη Σύνοδο του ΕΛΚ, με αιχμές κατά Μεϊμαράκη και Τζιτζικώστα και στήριξη στον Αντώνη Σαμαρά.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Νίκο Ευαγγελάτο εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του γιατί η αποστολή της ΝΔ στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος “απομόνωσε” τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά.

“Η εικόνα να είναι ο πρώην πρόεδρος και πρώην πρωθυπουργός στη μια πλευρά και η αποστολή της ΝΔ στην άλλη πλευρά σαν να είμαστε δυο ξένοι δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνο”, είπε ο κ. Γεωργιάδης, ένας από τους τέσσερις υποψηφίους που διεκδικούν την ηγεσία στη Νέα Δημοκρατία. Και τόνισε πως “μια από τις πιο λαμπρές στιγμές για την Ελλάδα χθες (Τετάρτη 21.10.2015) στο Λαϊκό Κόμμα ήταν οι εξαιρετικά επαινετικές αναφορές στον κ. Σαμαρά και στην κυβέρνησή του. Εγώ πήγα γιατί θεωρώ ότι η ΝΔ πρέπει να είμαστε μια ομάδα όχι δύο ομάδες. Δυο ομάδες δεν κερδίζουν μάχες, η μια ομάδα κερδίζει”.

Τη δυσαρέσκειά του, ο κ. Γεωργιάδης την είχε εκφράσει και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, αφήνοντας αιχμές και κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη: “Επιστρέφω από Μαδρίτη, όπου έκανα την δουλειά που έπρεπε. Δυστυχώς η πρόσκληση να είμαστε όλοι κλπ ήταν προσχηματική”.

Δεν ήταν η μοναδική αιχμή κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, αφού μιλώντας στα Παραπολιτικά είχε αναφερθεί και στο θέμα του debate, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν επιθυμεί ο Βαγγέλης Μειμαράκης: “Όποιος δεν θέλει να ‘ρθεί ή φοβάται ή κάνει εκλογική στρατηγική (…) Δεν ξέρω, αν κολλάει στην πλευρά Μεϊμαράκη κακώς κολλάει. Πολύ κακώς”, είπε.

Ο κ. Γεωργιάδης, πριν αναχωρήσει από τη Μαδρίτη για την Αθήνα, συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά και ανέβασε δυο φωτογραφίες από τη συνάντησή τους στο twitter.

Σε μια προσπάθεια να διαλυθούν οι όποιες… “φωνές” για κακό κλίμα ανάμεσα στον Αντώνη Σαμαρά και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, οι δυο άνδρες είχαν τετ α τετ την Πέμπτη στο περιθώριο της Συνόδου του ΕΛΚ. Φωτογραφία από τη συνάντηση ανέβασε στο twitter ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο twitter.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε