Πολιτική

Νέα Δημοκρατία: Όλοι μαζί και… Σαμαράς χώρια – Δυσαρέσκεια Άδωνι!

Μαλλιά κουβάρια έχουν γίνει οι υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να εγκαταλείπει τη Μαδρίτη και τη Σύνοδο του ΕΛΚ, με αιχμές κατά Μεϊμαράκη και Τζιτζικώστα και στήριξη στον Αντώνη Σαμαρά.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Νίκο Ευαγγελάτο εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του γιατί η αποστολή της ΝΔ στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος “απομόνωσε” τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά.

“Η εικόνα να είναι ο πρώην πρόεδρος και πρώην πρωθυπουργός στη μια πλευρά και η αποστολή της ΝΔ στην άλλη πλευρά σαν να είμαστε δυο ξένοι δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνο”, είπε ο κ. Γεωργιάδης, ένας από τους τέσσερις υποψηφίους που διεκδικούν την ηγεσία στη Νέα Δημοκρατία. Και τόνισε πως “μια από τις πιο λαμπρές στιγμές για την Ελλάδα χθες (Τετάρτη 21.10.2015) στο Λαϊκό Κόμμα ήταν οι εξαιρετικά επαινετικές αναφορές στον κ. Σαμαρά και στην κυβέρνησή του. Εγώ πήγα γιατί θεωρώ ότι η ΝΔ πρέπει να είμαστε μια ομάδα όχι δύο ομάδες. Δυο ομάδες δεν κερδίζουν μάχες, η μια ομάδα κερδίζει”.

Τη δυσαρέσκειά του, ο κ. Γεωργιάδης την είχε εκφράσει και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, αφήνοντας αιχμές και κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη: “Επιστρέφω από Μαδρίτη, όπου έκανα την δουλειά που έπρεπε. Δυστυχώς η πρόσκληση να είμαστε όλοι κλπ ήταν προσχηματική”.

Δεν ήταν η μοναδική αιχμή κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, αφού μιλώντας στα Παραπολιτικά είχε αναφερθεί και στο θέμα του debate, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν επιθυμεί ο Βαγγέλης Μειμαράκης: “Όποιος δεν θέλει να ‘ρθεί ή φοβάται ή κάνει εκλογική στρατηγική (…) Δεν ξέρω, αν κολλάει στην πλευρά Μεϊμαράκη κακώς κολλάει. Πολύ κακώς”, είπε.

Ο κ. Γεωργιάδης, πριν αναχωρήσει από τη Μαδρίτη για την Αθήνα, συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά και ανέβασε δυο φωτογραφίες από τη συνάντησή τους στο twitter.

Σε μια προσπάθεια να διαλυθούν οι όποιες… “φωνές” για κακό κλίμα ανάμεσα στον Αντώνη Σαμαρά και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, οι δυο άνδρες είχαν τετ α τετ την Πέμπτη στο περιθώριο της Συνόδου του ΕΛΚ. Φωτογραφία από τη συνάντηση ανέβασε στο twitter ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο twitter.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Πόλεμος» ΕΛΑΣ – ΠΑΣΟΚ: Στη Δικαιοσύνη προαναγγέλλει ότι θα προσφύγει η Παπαδοπούλου κατά του Κωνσταντόπουλου – «Ούτε βήμα πίσω»
Νέα ανάρτηση της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της ΕΛΑΣ μετά την καταγγελία για εξύβριση και εκφοβισμό - Αιχμές προς τη Χαριλάου Τρικούπη και τον Νίκο Ανδρουλάκη
Άννα Παπαδοπούλου, ΕΛΑΣ 7
Μπακογιάννης κατά Δούκα για τη Γκράβα: «Εμφανίζεται στις κάμερες στα εύκολα και εξαφανίζεται στα δύσκολα»
Σκληρή ανακοίνωση της μείζονος αντιπολίτευσης για την ασφάλεια των μαθητών, τις καθυστερήσεις στους ελέγχους και την αναστολή λειτουργίας του σχολικού συγκροτήματος
Χάρης Δούκας και Κώστας Μπακογιάννης
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ στο στόχαστρο της WSJ: Πίεζε δωρητή να της καταθέσει 100.000 δολάρια στον λογαριασμό της – Η στήριξη Ρούμπιο και τα ερωτήματα
Η Χριστίνα Κοραή, μιλώντας στο Live News, σχολίασε το νέο δημοσίευμα – Η απουσία προσωπικής απάντησης της πρέσβειρας και η αντίδραση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ το ΠΑΣΟΚ μετά την καταγγελία Παπαδοπούλου: «Με αποκάλεσε σκουπίδι» – Ζητά τη διαγραφή Κωνσταντόπουλου
Το στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη παραδέχεται τους υψηλούς τόνους της αντιπαράθεσης και υποστηρίζει ότι ζήτησε συγγνώμη - «Αναγνωρίζω το λάθος μου», «Εργαλειοποιεί το περιστατικό»
Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και Άννα Παπαδοπούλου
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
Ανδρουλάκης κατά Μητσοτάκη: «Κάνει τη στεγαστική κρίση μπίζνα για τους μεγαλοεργολάβους» – «Θα πληρώσετε την αλαζονεία σας στις εκλογές»
Σφοδρή επίθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση - Οι τροπολογίες για μείωση ΦΠΑ στα μικρά νησιά και ενίσχυση των αλιέων
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
9
Νέα επίθεση Σαμαρά μέσω Τσιούτσια: «Ιδεολογική μετάλλαξη» στη ΝΔ – «Ο κόσμος πιέζει για πολιτικές πρωτοβουλίες»
Αιχμές κατά Μητσοτάκη για την οικονομία, την Κάσο και την «παρακμή» της χώρας - «Αντί να αποπεμφθεί ο Γεραπετρίτης, διαγράφηκε ο Σαμαράς» - Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέου κόμματος
Αντώνης Σαμαράς
16